Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ



Ο Συγγελάκης (5) έσωσε τουλάχιστον 3 γκολ στην γραμμή της εστίας του, στο επιτυχημένο ντεπούτο του στο Κορωπί, με την φανέλα του Νικολακάκη.   


Μερικές μεταγραφές ποδοσφαιριστών έγιναν γνωστές είτε από την συμμετοχή των παικτών στους αγώνες του Σαββατοκύριακου είτε από ύστερη πληροφόρηση.
Με την ομάδα του Νικολακάκη (στο νικηφόρο παιχνίδι με το Κορωπί) εμφανίσθηκε για πρώτη φορά ο 32χρονος σέντερ-μπακ Βαγγέλης Συγγελάκης, που είχε μείνει ελεύθερος από την Αγία Παρασκευή το περασμένο καλοκαίρι.  
Με τον Αυλώνα αγωνίσθηκε κανονικά (στο ματς με τον Ωρωπό) ο Γιάννης Σκεντούλι, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Παλληνιακό το καλοκαίρι που πέρασε. Επίσης, ο Αυλώνας απέκτησε τον εξαιρετικό 29χρονο μέσο Νίκο Παπαδόπουλο, περυσινό αρχηγό της Δόξας Αγ. Άννας, που είχε σταματήσει προσωρινά να αγωνίζεται για προσωπικούς λόγους.
Επίσης, ο Γέρακας απέκτησε τον 25χρονο μέσο Αριστείδη Καρναβία, ελεύθερο από τον Προφήτη Ηλία, με θητεία σε Δόξα Καινουργίου, Άγιο Θωμά και ΑΟ Μοσχάτου.
Στην Αρτέμιδα επέστρεψε ύστερα από 3 χρόνια, ο 29χρονος επιθετικός Γιώργος Γεωργίου, που αγωνιζόταν μέχρι το καλοκαίρι στον Προφήτη Ηλία.
Στην Γ' κατηγορίια, ο Αστέρας Μενιδίου πραγματοποίησε σημαντική μεταγραφή, με την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού χαφ Γιώργου Ζούμα, που έπαιζε παλαιότερα στον Αχαρναϊκό.  








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money