Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Β1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Η νεανική ομάδα του Παμπαιανικού



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 2–1
Σπουδαία εντός έδρας νίκη του Παμπαιανικού με 2-1 επί του Αυλώνα. Οι γηπεδούχοι υπερείχαν από την αρχή του αγώνα αλλά ο Καλέμης και οι αμυντικοί του Αυλώνα με τις επεμβάσεις και τις σωστές αντιδράσεις τους, κράτησαν το 0-0 μέχρι το 42’ οπότε έγινε το 1-0: Μετά από κόρνερ του Σέλβια, οι αμυντικοί του Αυλώνα απομάκρυναν την μπάλα, εκεί όπου ο Γκόμπλιας έπιασε μονοκόμματο ψηλοκρεμαστό σουτ (από 40 μέτρα περίπου!) κι έστειλε την μπάλλα στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Καλέμη! Στο 60’ απεβλήθη (2η κίτρινη κάρτα) ο Κρητικός, γιατί έκανε πέναλτυ (χέρι εντός περιοχής). Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος και ισοφάρισε 1-1.
Αν και με 10 παίκτες, ο Παμπαιανικός βγήκε στην αντεπίθεση και πέτυχε το 2-1 με σουτ του Σέλβια (72’), μετά από πάσα του Μυρτάι. Στην συνέχεια, ο Αυλώνας προσπάθησε να ισοφαρίσει, πίεσε τους γηπεδούχους, αλλά δεν κατάφερε ν’ αλλάξει το αποτέλεσμα.
Καλή η διαιτησία των Β. Λάμπρου – Παπαδημητρίου και της Αλεξοπούλου.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός, Κονδύλης, Ζάχαρης, Παπανίκου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Ιάσ. Λαλαούνης, Ντούλας (79’ Παπασωτηρίου), Κατσαρός (68’ Στασινούλιας), Μυρτάι.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Ε. Πάντος, Σ. Πάντος, Ελευθεριάδης, Νακάι, Σκεντούλι, Μαστρογιάννης (46’ Τζιόμαλλος, 66’ Αναγνωστόπουλος), Παπαδόπουλος, Θεοδοσίου, Λιάπης, Νάνος (74’ Στεφανής).


ΩΡΩΠΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 0–0
Ο Αχιλλέας άντεξε την πίεση του γηπεδούχου Ωρωπού και οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Σε αμφίρροπο ματς, με φάσεις κι από τις δύο πλευρές, ο Ωρωπός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και ο Αχιλλέας διατήρησε ελαφρά πρωτοβουλία στο β’ μέρος. Στο 90’ απεβλήθη ο Παπαγεωργίου με 2η κίτρινη κάρτα.
Ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος (Δουλγεράκης, Γουργιώτης), διέκοψε επί 5λεπτο το παιχνίδι στο 80’, επειδή παίκτες, οπαδοί και παράγοντες των γηπεδούχων έβριζαν χυδαία την γιατρό του αγώνα! Μετά την λήξη, αρκετοί συνέχισαν να υβρίζουν την γιατρό (χωρίς λόγο), μεταξύ των οποίων –όπως αναφέρει το φ.α.– και ο πρόεδρος του Ωρωπού!
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Αποστολάκης, Μηλακώτης, Γκλιάτης, Λάμπρου, Αμπάζι, Σούτα (60’ Βίνο), Σ. Μήτρου, Κρομμύδας (90’ Μέγας), Βολιώτης, Παπαγεωργίου.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Ξύγκος, Σκούταρης, Τσαναχτσίδης, Μήλας, Γκέρτσος (60’ Κωστόπουλος), Γκολόσι (90’ Κοσμάς), Νάστος (46’ Αβραμόπουλος), Καρβούνης, Τσάκαλος, Σταματόπουλος.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 2–1
Ο Διόνυσος ήταν καλύτερος και νίκησε 2-1 την μέτρια Νίκη Δροσιάς, στο τοπικό ντέρμπυ. Στο 17’ άνοιξε το σκορ ο Κωνσταντόπουλος για λογαριασμό του Διονύσου (1-0) ενώ στο 40’ είχε κεφαλιά στο δοκάρι ο Πλατσιώτας από πλευράς Νίκης.
Την ίδια περίπου εικόνα είχε και το β’ ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-0 στο 78’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Καρατσίκου και μείωσε (2-1)  στο 86’ ο Πιπέρας, από πάσα του Μπιτάκου. Στο 89’ εἰχε κι ἀλλο δοκάρι η Νίκη, με τον Μούρτη!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Μπουξμπάουμ, Καπόγλης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Βάγγερ, Χαρμπίλας, Τορλαχίδης (84’ Βαϊόπουλος), Μίσιος, Γκέσουρας, Ράλλης, Φαραντάκης (59’ Χρας), Καρατσίκος, Μαρώλιας (17’ λ.τρ. Κωνσταντόπουλος), Δρόσος, Στεφανίδης.
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Ιωαννίδης, Μηλιώτης, Μπιτάκος, Πλατσιώτας, Παναγιωτίδης (75’ Τσίγκος), Λιβαθινός, Κιούρκος, Ποροτσίδης (41’ Μούρτης), Πιπέρας, Παππάς (46’ Χ. Μπέτσης).

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0–2
Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, πέρασε από το Γραμματικό το πρωτοπόρο Κρυονέρι. Το 0-1 έγινε νωρίς στο α’ μέρος του αγώνα με προσπάθεια και σουτ του Οσμανάι. Το 0-2 πέτυχε στο β’ ημίχρονο ο Γ. Θανασούλης, μετά από πάσα του νεοαποκτηθέντος Κοντόσταυλου. Ο Ραμνούς δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
Σημαντική παρουσία στο γήπεδο, είχαν οι φίλοι του Κρυονερίου, που «μυρίζονται» τις επιτυχίες της ομάδας τους και την ακολουθούν στα εκτός έδρας παιχνίδια...
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Χριστόπουλος, Κυριαζής.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Ζούπα, Μπάκας, Χαμάμης, Γ. Μουρίκης, Γκίκας (75’ Α. Μουρίκης), Βλασσόπουλος (54’ Αμάτι), Ραπτογιάννης (46’ Σαμανίδης), Μήτσης, Τζούτζι, Κόλλιας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ζεϊμπέκος, Δ. Δεσύλλας, Κολώτας, Κανταρέλλης, Γαλαμάς, Σ. Δεσύλλας, Βλαχάκης (60’ Κοντόσταυλος), Χουζούρης, Πίστας (70’ Γ. Θανασούλης), Χρυσικόπουλος (55’ Κεφάλας), Οσμανάι.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–4
Ο Αήττητος επέβαλε την ανωτερότητά του στο β’ ημίχρονο και νίκησε τον μέτριο γηπεδούχο Προφήτη Ηλία με 4-1. Το παιχνίδι έγινε με πολύ αέρα, που δεν επέτρεπε στους παίκτες να βάλουν την μπάλλα κάτω. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν ικανοποιητικά στο α’ μέρος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Κολάγκι στο 0-0 και καλή χαμένη ευκαιρία με τον Παπαδά, ο οποίος –τελικά- άνοιξε το σκορ στο 40’, με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (0-1). Το 0-2 έγινε με κεφαλιά του Μωυσιάδη στο 53’ και το 0-3 με σουτ του Παναγόπουλου στο 60’. Στο 65’ με κεφαλιά του Κολάγκι το σκορ έφθασε στο 0-4 και στο 86’ με μακρινό σουτ του Καραγιώργου ο Προφήτης Ηλίας μείωσε για το τελικό 1-4.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Αχ. Παπαδόπουλος, Παπαβασιλείου.
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ: Χατζημερκούρης, Κόλλιας (75’ Σαριδάκης), Τουλόπουλος, Τούσα, Πετρογιώργος, Τοζάλλι (46’ Μωρακέας–Δασκαλάκης), Σταύρου, Διαμαντής, Τσιακάρας, Καραγιώργος, Λόκου.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Γιαννάκης, Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης (84’ Λευθεροχωρίτης), Κολάγκι, Αργ. Φράγκος, Παναγόπουλος, Παπαδάς (79’ Μπέκας), Κουλοχέρης, Λάππας (85’ Λεονάρδος).

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΜΥΝΑ 1–1
Δίκαιη ισοπαλία μεταξύ ομάδων που έκαναν πολλά λάθη! Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν νευρικό. Στο β’ μέρος οι Νικητές μπήκαν πιο δυνατά και στο 57’ είχαν διαγώνιο σουτ του Ντόντι, που απέκρουσε δύσκολα ο Ψυχογιός. Αμέσως μετά (60’) νέο σουτ, του Χερμάρι αυτή την φορά, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι των γηπεδούχων!
Η ελαφρά υπεροχή των Νικητών, επισκιάσθηκε στο 70’, όταν στο πρώτο κόρνερ που κέρδισε ο Γέρακας, ο νεοεισελθών Ματσούκας με κεφαλιά, σημείωσε το 1-0. Στην επόμενη φάση, ο Γέρακας έχασε κι άλλη καλή ευκαιρία, για να διπλασιάσει τα τέρματά του!
Ακολούθησε διάστημα ισορροπημένου παιχνιδιού και στο 79’ ήλθε η ισοφάριση, με γκολ-καρμπόν: Μετά από κτύπημα κόρνερ, ο Κουλούντζος (αμαρκάριστος στο πέναλτυ) με κεφαλιά, πέτυχε το 1-1. Στο 80’, δηλαδή αμέσως μετά, σε κτύπημα φάουλ από τον Π. Αντωνόπουλο, ο Ξαγοράρης απέτυχε για λίγο να σπρώξει την μπάλλα στα δίχτυα…
Στο 87’ οι Νικητές έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Κουλούντζου.
Η φάση που έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν η τελευταία του αγώνα! Σε άτσαλο γύρισμα αμυντικών του Γέρακα στον τερματοφύλακα Ψυχογιό, η μπάλλα πήρε περίεργη τροχιά προς τα δίχτυα, κι έγινε διεκδικούμενη. Προτού όμως την πάρει στην κατοχή του κανείς, ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα…
Καλοί οι διαιτητές Χριστοδούλου – Βάλλας, Στάσης.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Ζώης, Καραμολέγκος, Βούρλας, Γεωργόπουλος, Βλαχιώτης, Δεληβελιώτης (82’ Κιούσης), Καρναβίας (70’ Ματσούκας), Τοσσουνιάν (73’ Καυγάς), Πανόπουλος, Δημητριάδης.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Ντόντη (78’ Δρόσος), Τσόκος, Μαγγίνας (46’ Κουλούντζος), Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος, Ρωμαντζάς (73’ Σαββίνος), Καραμάνος, Ε. Αντωνόπουλος, Χερμάρι, Μπλέτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money