Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 2–2




Βελτιωμένη η Δόξα Αγίας Άννας, πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 από την μέτρια Δόξα Κορωπίου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και παραλίγο να έπαιρναν και τους 3 βαθμούς της νίκης αν ο φορμαρισμένος λίμπερο της Δόξας Κορωπίου Βασίλης Τούντας, που σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια κρίσιμα τέρματα, δεν ισοφάριζε (2-2) στο 88’, με σουτ μέσα από την περιοχή.
Η Δόξα Αγ. Άννας προηγήθηκε (0-1) στο 15’ με σκόρερ τον Γκίνι (κοντινό σουτ ύστερα από ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα Μυλωνά). Είχε ακόμη 2 καλές ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Σάββα και τον Γκίνι αλλά το ημίχρονο έληξε 0-1.
Οι γηπεδούχοι εμφανίσθηκαν καλύτεροι στο β’ ημίχρονο και κατάφεραν στο 55’ να ισοφαρίσουν (1-1) με τον Μαρινάκη. Όμως, στο 60’ ο τερματοφύλακας Μυλωνάς έκανε φάουλ-πέναλτυ και απεβλήθη (αντικαταστάθηκε από τον Κ. Παπαδόπουλο). Ο έμπειρος Δημάκης, με εύστοχο κτύπημα έδωσε πάλι την πρωτοπορία στους φιλοξενούμενους (1-2).
Στα επόμενα λεπτά η ομάδα των Αχαρνών ξαναπήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 70’ ο Σάββας έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, στέλνοντας την μπάλλα στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα! Το τελικό σκορ (2-2) διαμορφώθηκε από τον Τούντα στο 88’, όπως γράψαμε παραπάνω.
Καλός ο διαιτητής Αντ. Βλάχος (Κυριακόπουλος, Λάμπρος).
ΔΟΞΑ Κ.: Μυλωνάς, Μπονές (51’ Σύρος), Μαρινάκης, Στεφ. Παπαδόπουλος (59’ Κ. Παπαδόπουλος), Τούντας, Ιορδ. Παπαδόπουλος (37’ Σκαβάρας), Αμπεντινάι, Βάρδας, Ντα Κόστα, Γκαβασιάδης, Πάντου.
ΔΟΞΑ Α.Α.: Μπακανδρίτσος, Μαργούτας, Δ. Νιφόρος, Δαμιανίδης, Κωστίδης, Παππάς, Σάββας (72’ Σούλης), Μαβίδης (85’ Φιλίππου), Δημάκης, Γκίνι, Βλαντόϊου (81’ Ασημακόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money