Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ




ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1-2
Ο Παθιακάκης προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα, με τέρματα των Ρόμπολα (13’) και Τσιούμα (19’), που χαρακτηρίσθηκαν «φθηνά», επειδή επετεύχθησαν με πολύ εύκολο τρόπο! Τα Καλύβια όταν αντέδρασαν στάθηκαν άτυχα… Οι γηπεδούχοι αφού ισορρόπησαν το παιχνίδι, έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες. Αρχικά, ο Μάτι έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι του Σπανού (28’) και αργότερα (36’) ο Γκίνης αστόχησε σε διπλή προσπάθεια. Το 1-2 πέτυχε ο Γκίνης στο 54’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ. Οι φιλοξενούμενοι ήξεραν να κρατήσουν τον έλεγχο του παιχνιδιού κατά διαστήματα και τελικά πήραν σπουδαία εκτός έδρας νίκη.
Διαιτητές: Χριστοδούλου – Αικ. Αντωνίου, Λιάππης
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Πετούρης, Δέδες (70’ Β. Μπούτσης), Χριστόπουλος, Κοτλίδας, Χρ. Μπούτσης, Μιλούκα (88’ Καρελιώτης), Χασουράκης (85’ Μασουράκης), Γκίνης, Δημ. Οικονομίδης, Μάτι.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Μπαλωμένος (81’ Τζάος), Ε. Βουρτσάνης, Κατσαντώνης, Κ. Τασιούδης, Ρόμπολας, Μπάσολι (65’ Μ. Τασιούδης), Γιώτης (60’ Αρβανιτάκης), Τσιούμας, Ντρένοβα, Μέρο.

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΡΤΕΜΙΣ 0-1
Η Άρτεμις πέτυχε μεγάλη νίκη 1-0 επί της Άνοιξης, με γκολ από κεφαλιά του Μητσιώνη στο 92’! Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, καθώς οι αντίπαλοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να σημειώσουν γκολ. Πιο τυχεροί οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν στο τέλος να πάρουν το πολύτιμο «διπλό» στην δύσκολη έδρα της Άνοιξης.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Κυριακόπουλος.
ΑΝΟΙΞΗ: Γιούλας, Ζέγκος-Λακαφώσης, Β. Κολὠτας, Μαρκίδης, Αρτοποιάδης, Καντιδάκης, Μπουσδέκης, Βλάχος (85’ Δανίκας), Μαπάκης (78’ Λιγωμένος), Δαρζέντας, Γιομπάδαλης (92’ Ντεληφιλιππίδης).
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Καββαθάς, Διαμάντης, Βασιλείου, Στουραΐτης, Καρόκης, Βογιατζόγλου (60’ Δαρβής), Ζήκος (87’ Αβδελάς), Τσούκα, Τσουκαλάς (81’ Κάπαϊ), Μητσιώνης.

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 0-1
Το μεγάλο τοπικό ντέρμπυ στο Συκάμινο, κρίθηκε με νίκη 1-0 του φιλοξενούμενου Καπανδριτίου. Ευκαιρίες δημιούργησαν και οι δύο ομάδες αλλά πιο τυχερό το Καπανδρίτι, πέτυχε το πολυπόθητο γκολ της νίκης στο 84’ με κτύπημα πέναλτυ που κέρδισε ο Σπύρος Τσαλίδης, κι εκτέλεσε εύστοχα ο Χάρης
Στέργιος.
Για πρώτη φορά εφέτος, το Καπανδρίτι βρέθηκε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Είναι άλλωστε, αξιοσημείωτο ότι το Καπανδρίτι έχει 3 νίκες στο
πρωτάθλημα, όλες σε τοπικά ντέρμπυ, με αντιπάλους ομάδες του δήμου Ωρωπού!
Διαιτητές: Μπερέτας – Λάμπρου, Σπυρόπουλος.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάρο, Γκας, Καραμιχάλης, Κατερίνης, Τυροβόλης (70’ Γκουζιώτης), Παπαγάλος, Μπάνας, Τζεβελέκος (46’ Σουβαντζής), Δημητριάδης, Τούκας (46’ Φιλλής).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Αργυρόπουλος, Κουτρώνας, Αλιάι, Καρμπιτιάνης, Πέτρου, Σδράλιας, Σπ. Τσαλίδης, Αθανασόπουλος, Ν. Μελίρας, Στέργιος (90’ Τυροβόλης), Μιχ. Τσαλίδης (67’ Βελτανιώτης).

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ 1-3
Την πρώτη του νίκη (με 3-1) στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου, επί που Φοίβου στην Βάρη! Το 0-1 πέτυχε ο Άλι με προσωπική ενέργεια αλλά πριν τελειώσει το ημίχρονο (44’), ο Φοίβος ισοφάρισε 1-1 με γκολ του Γεωργιάδη. Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο αποτελεσματικοί. Είχαν δοκάρι, και με τέρματα των Τζίκα και Θ. Βασιλάκου, πήραν την εκτός έδρας νίκη (1-3) στο ντεπούτο του νέου τεχνικού της ομάδας Δημήτρη Παπαϊωάνου. Τώρα αντιμετωπίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Φοίβος δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα. Είχε 3-4 καλές ευκαιρίες αλλά με ένα παίκτη γεννηθέντα το 1997 και δύο του 1999 στην σύνθεσή του, δεν κατάφερε τίποτε περισσότερο.
Διαιτητές: Γουρνιάς – Β. Τζαφόλιας, Πολυδωρόπουλος.
ΦΟΙΒΟΣ: Μπελλές, Καμποσιώρης, Γιουλάτος (55’ Μπεκιάρης), Σώκος, Μηλιαράκης, Ο. Παρόλας, Μανδυλάρης (58’ Γκρουστιώτης), Γεωργιάδης, Μπολέτσης, Πατρίκιος, Χαντάντ (78’ Σινόνι).
Μ. ΑΕΤΟΣ: Στ. Βασιλάκος, Βρέτο (46’ Α. Μάζης), Λόης, Καμάρας, Τσεβάς, Τζίκα, Άλι, Σωτ. Βασιλάκος (83’ Δ. Βασιλάκος), Θ. Βασιλάκος, Τριανταφύλλου, Παρδάλης (90’ Παπαϊωάννου).

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 3–1
Ο πρωτοπόρος Κουβαράς νίκησε τον Αφιδναϊκό με 3-1, μετά από δυνατό παιχνίδι. Ο φιλοξενούμενος Αφιδναϊκός είχε δοκάρι στο 11’ σε μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκιόλλα αλλά από το 19’ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Μορφωνιού, ο οποίος υπέπεσε σε πέναλτυ, ανατρέποντας τον Πλάκα, που πήρε κάθετη μπαλλιά του Ζατσελλάρι. Στο πέναλτυ ευστόχησε ο Πλάκα (1-0) καθώς ο Μορφωνιός αντικαταστάθηκε από τον Σάπιο.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν 3 δοκάρια, από λάθος του Δήμα στο 35’ μετά από απόκρουση του Σάπιου και με σουτ των Ζατσελλάρι στο 70’ και Χατζηκοκολάκη στο 90’.
Πάντως, το 2-0 έγινε μόλις στο 72’ πάλι από τον Πλάκα. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν παρ’ ότι με 10, μείωσαν (2-1) στο 81’ με γκολ του Κόστα. Στις καθυστερήσεις της συνάντησης (91’) σημειώθηκε το 3-1 από τον Παπανικολάου.
Διαιτητές: Μπερέτας – Δομούζης, Αντιπαριώτης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Μπίκλης, Θαν. Δημητρακόπουλος (85' λ.τρ. Χατζηκοκολάκης), Μπαρλογιάννης, Λιάπης, Αλεξίου, Χελιώτης (53' Παπανικολάου), Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι, Πρίφτης (65' Χατζής).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφωνιός, Π. Γάγγας, Δήμας (50' Σκέλλας), Τσιούμας, Τάτσης (19' Σάπιος), Π. Νικολάου (75' Σκορδομπέκης), Γκιόλλα, Κόστα, Κάκαρης, Ι. Νικολάου, Ζουβερέλλης.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 0–2
Από μια δύσκολη δοκιμασία (κυρίως λόγω κακού αγωνιστικού χώρου) πέρασε ο Σαρωνικός στην Βουλιαγμένη, αλλά νίκησε 2-0 επιβάλλοντας την ανωτερότητά του. Καταλυτικό γεγονός ήταν ότι μόλις στο 4’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (0-1) με τον Αλεξίου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανασυγκροτηθούν αλλά δεν κατάφεραν κάτι θετικό.
Στο β’ ημίχρονο, τον Σαρωνικό βοήθησε σημαντικά η παρουσία του νεοαποκτηθέντος Δάβαρη. Το 0-2 πέτυχε στο 65’ ο Τσαβδαρίδης.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Μπουξμπάουμ, Τσαλίκογλου.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Χάλαρης, Τσιβίκης (27' Καραμέτος), Πάπα, Τσούνης, Παπανικολάου (72' Ιωαννίδης), Τσάλε, Κυριαζόπουλος, Τσιρλής, Κορδάς, Μάστορας (82' Μάρθα).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Χ. Κετέογλου, Νούρια, Ζουμπουρλής, Γκοτζιάς, Ευαγγελινός, Ζντράβα (46' Δάβαρης), Κάππος (80' Ναυπλιώτης), Τσαβδαρίδης (91' Θάνο), Αλεξίου, Ι. Κετέογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money