Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 31ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0-0

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΚΟΡΩΠΙ 2–3
Το Κορωπί νίκησε 3-2 στον Μαραθώνα την Μάχη, μετά από ευχάριστο, ανοικτό παιχνίδι, που του ταίριαζε περισσότερο η ισοπαλία. Οι αντίπαλοι αγωνίσθηκαν χωρίς σκοπιμότητα και άγχος. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που οι γηπεδούχοι ήταν κακοί (με εξαίρεση το τελευταίο 5άλεπτο).
Το Κορωπί προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα τέρματα του ποιοτικού Β. Γιαχάεβ. Στο 9’ ο Γιαχάεβ κέρδισε πέναλτυ από τον Νταή και με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 0-1. Στο 38' με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, ο αξιόλογος παίκτης του Κορωπίου σημείωσε το 0-2. Ήταν το 15ο εφετινό γκολ του Β. Γιαχάεβ στο πρωτάθλημα!
Η Μάχη «ξύπνησε» μετά το 40’ και στο 43', από πάσα του Καρακοζίδη, ο Σωτηριάδης με κοντινό πλασέ μείωσε 1-2. Στο β’ μέρος η Μάχη ήταν πολύ καλή και στο 67' ισοφάρισε με κεφαλιά του Νταή από την μικρή περιοχή, αφού εκμεταλλεύθηκε λάθος αμυντικού (2-2).
Το Κορωπί έδειξε στοιχεία καλύτερης ομάδας και κατάφερε στο 85’ να πάρει την νίκη με εύκολο γκολ του Σπηλιόπουλου, ο οποίος πήρε εξαιρετική πάσα από τον Γιαχάεβ (2-3). Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ο έμπειρος Μίχας της Μάχης έπαιζε στη θέση του λίμπερο.
Διαιτητές: Δουλγεράκης – Μαλαμάς, Παπαδιώτης.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλας, Αλ. Κοροβέσης, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Παρούσος (49' Καρακοζίδης), Νταής, Σένε, Μίχας, Καχόπουλος (72' Μεταξάς).
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης (72’ λ. τρ. Ανδριανός), Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Μαρινάκης (62' Αλεξίου), Νούρια, Ρεντζής, Πλάτανος, Β. Γιαχάεβ, Κερμέζο (46' Σπηλιόπουλος).

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΜΑΡΚΟ 1–3
Η Μαρκό σχεδόν εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία με νίκη 3-1 στην Σταμάτα, επί της ομώνυμης τοπικής ομάδας. Η Μαρκό επικράτησε δίκαια αφού επέβαλε το παιχνίδι της στην αδιάφορη Σταμάτα.
Το σκορ άνοιξε στο 19’ ο Μπάστας, με απευθείας κτύπημα φάουλ (0-1). Στο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 0-2 από γκολ του Γαλάνη στο 28’, ενώ στο β’ μέρος (75’) πάλι ο Γαλάνης σκόραρε για το 0-3. Η απουσία του Μουσαράι, λόγω τραυματισμού, δεν εμπόδισε την Μαρκό να παρουσιάσει δυναμικό σύνολο και να επιβληθεί μάλλον εύκολα της απογοητευμένης αντιπάλου της. Η Σταμάτα δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και στο 90’ μείωσε με απευθείας κτύπημα φάουλ του Σταύρου, για το τελικό 1-3.
Διαιτητές: Καρράς – Αχ. Παπαδόπουλος, Κ. Κορωνιάς.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Σιαδήμας, Πετρόμυλο (35’ λ.τρ. Καυγαλάκης), Χατζής (65' Κρεμμύδας), Κ. Πέππας, Μπόρας, Σεκερτζής, Σμυρναίος (75’ Μάγειρας), Παππάς, Σταύρου, Γιάν. Δημητρίου.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Καλαβρός (84' Μικιρδιτσιάν), Σιδέρης, Τσετβερίκοβ, Λάππας, Κάλης, Μπάστας (63' Ξεφτεράκης), Βαγγ. Δημητρίου, Ραβανός, Γαλάνης, Ζαφειρόπουλος (81' Σταμπέλος).

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 4–1
Στην ύστατη προσπάθεια που κάνει η Δόξα Κορωπίου για την αποφυγή του υποβιβασμού, νίκησε γηπεδούχος τον μέτριο Πρωτέα με 4-1. Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή πρωτοβουλία στις κινήσεις κι επέβαλαν τον ρυθμό τους.
Μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ ο Πλίτσης με κεφαλιά αφού προηγήθηκε άλλη κεφαλιά του Θανόπουλου στο δοκάρι (1-0). Στο πρώτο ημίχρονο το ματς δεν ήταν τόσο μονομερές όσο στο β’ μέρος. Ο Πρωτέας στο β’ 45λεπτο έχασε την «διάθεση» του πρώτου ημιχρόνου και η Δόξα το εκμεταλλεύθηκε. Ο Πλίτσης «κτύπησε» πάλι στο 55' με πλασέ για το 2-0. Στο 70' ο Μιχαήλ με άψογο τελείωμα σημείωσε το 3-0. Με πλασέ του Δαραμάρα στο 80', έγινε το 4-0. Τελικά, ο Γεωργίου στο 82’ μείωσε για το τελικό 4-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ-λόμπα.
Διαιτητής: Αρ. Γαλάνης – Πανούτσος, Λάμπρος.
ΔΟΞΑ Κ.: Παππάς, Καπουράνης, Λιούμης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Πλίτσης, Αμπεντινάι, Μιχαήλ, Κάρο, Ψαράκης (70' Δήμας), Θανόπουλος (80' Κουμπέγια), Μπουτσικάρης (46' Δαραμάρας).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Φώσκολος, Μπούσκος, Βασιλείου, Κούλιμπης, Λέκα, Κατσούλας, Μακρυπίδης, Μαραγκός, Γεωργίου, Παπαντζίμας, Μαμάκος.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2–1
Το νεανικό Κρυονέρι έπαιξε καλά, προηγήθηκε στο σκορ και διεκδίκησε στα ίσια την νίκη από την καλύτερή του αγωνιστικά Λαυρεωτική, που ήταν γηπεδούχος και τελικά επικράτησε με 2-1. Η Λαυρεωτική είναι αήττητη 17 αγωνιστικές και το Κρυονέρι χρειάζεται βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και προβλημάτισαν τους γηπεδούχους, κερδίζοντας στις καθυστερήσεις (46’) πέναλτυ, όταν ο Χουσεΐν ανέτρεψε τον Σιατραβάνη. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Χρυσικόπουλος και πέτυχε το 0-1.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου η Λαυρεωτική ισοφάρισε και «ανέβηκε» αισθητά η απόδοσή της. Στο 47' με κεφαλιά του Παντελιά έγινε το 1-1 και η συνεχής υπεροχή της έφερε την ανατροπή του σκορ στο 83', επίσης με κεφαλιά του έμπειρου Χάλαρη (2-1).
Το ανώριμο Κρυονέρι τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κεφάλα στο 85', επειδή εξύβρισε τον διαιτητή!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Πολυχρονιάδης, Ρούντος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παρλακίδης, Παπακωνσταντίνου, Σέμπρος, Θ. Μιχαηλίδης (46' Κ. Παπαδόπουλος), Παντελιάς, Χάλαρης, Χουσεΐν (61' Πώχος), Α. Γιαχάεβ (78' Μιχαλόπουλος), Ασλάνι, Κοντογιάννης, Τζώρας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βαμβακάς, Δ. Δεσύλλας, Κεφάλας, Χουζούρης (56' Κολώτας), Κόλμπερ, Κανταρέλλης, Σιατραβάνης, Σταμούλης, Κοντόσταυλος (62' Βλαχάκης), Χρυσικόπουλος, Λινάρδος (63' Δρακόπουλος).

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0–4
Ο Παλληνιακός έχασε ένα «τσουβάλι» γκολ και τελικά επεβλήθη του γηπεδούχου Εθνικού, στο γήπεδο Ν. Μάκρης, με 4-0. Με την νίκη αυτή ο Παλληνιακός σιγούρεψε την παραμονή του στην κατηγορία. Ο Εθνικός είναι ήδη υποβιβασμένος και δοκιμάζει τους νεαρούς παίκτες που διαθέτει, για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Κοβάνης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή αφού είχε χάσει σωρεία άλλων ευκαιριών (0-1)… Στο ίδιο διάστημα, ο Παλληνιακός είχε και δοκάρι σε σουτ του Ζώκου.
Στο β’ ημίχρονο η επιβολή των φιλοξενουμένων ήταν ολοκληρωτική. Στο 55' ο Κάππος με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Φελέκη, σημείωσε το 0-2. Ο Κοβάνης, με δύο ακόμη τέρματα, στο 65' και στο 80', έκανε χάτ-τρικ διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.
Διαιτητής: Τσαλίκογλου – Μανιώτης, Μπαλάγκα.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Τοντισάκης, Σχοινάς, Μουτάφης, Κονταρίνης, Ελευθερίου, Κωνσταντόπουλος, Νικηφοράκης, Μπάρκα (55' Δημητρίου), Τρυφιάτης, Τσουρής, Γεωργιόπουλος (88' Ζέρβας). 
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Νάκου, Φελέκης, Αλ. Καλούδης, Κάππος, Ηλ. Μπούρας, Ζώκος (71' Καρπούζης), Κούνας, Κυριόπουλος (65' Τσαμουρτζής), Μαυράκης (58' Τριανταφύλλου), Κοβάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 6–1
«Φιλικό» παιχνίδι και άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου με 6-1 επί του Κουβαρά. Από 3 γκολ σημείωσαν οι Τέλης Τσέλια και Κώστας Τσεβάς. Και ο Χρήστος Τσεβάς οργάνωνε τις επιθέσεις. Η επιθετική ισχύς των γηπεδούχων έκρινε το αποτέλεσμα και την διαφορά στο σκορ. Ο Κουβαράς δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του.
Όλα τα τέρματα ήταν «χάρμα ιδέσθαι», με πιο ωραίο αυτό του Κουβαρά, με σουτ εκτός περιοχής, που έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα…
Η σειρά των τερμάτων:
1-0: 10’ Τσέλια.
2-0: 15’ Τσέλια.
3-0: 30’ Κ. Τσεβάς.
4-0: 48’ Κ. Τσεβάς.
5-0: 55’ Κ. Τσεβάς.
5-1: 65’ Ζατσελλάρι.
6-1: 75’ Τσέλια.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Βιτσεντζάτος, Γκούγκαρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Σκόρδας, Σεβδαλής (65’ Σαρκίρης), Βιδάλης, Μουρούτης, Αρκουμάνης, Τσέλια, Ανδρεαδάκης (58' Πλατσιώτας), Αρβανιτάκης (46' Ζυγούρης), Χ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Αποστολίδης, Φεϊζούλα, Θαν. Δημητρακόπουλος, Βανγκέλι, Τζανής (73' Τσούνης), Αναγνώστου, Ούτσικας, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα (57' Σύρος), Ζατσελλάρι, Δημητρόπουλος (46' Πίστας).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–0
Το τοπικό ντέρμπυ έληξε ισόπαλο 0-0, σε παιχνίδι χωρίς πολλές συγκινήσεις, πρωταγωνιστής ήταν ο …αγωνιστικός χώρος του σταδίου Κερατέας, που δεν άφησε τους παίκτες να παίξουν μπάλλα! Ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ελάχιστες φορές η μπάλλα κύλησε στο χορτάρι, αφού οι ποδοσφαιριστές έκαναν πολλά λάθη στο κέντρο και αναλώθηκαν σε δυνατές μονομαχίες.
Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την κατοχή της μπάλλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά απείλησαν ελάχιστα. Τουλάχιστον είχαν τον νεαρό Έλενα σε μεγάλα κέφια, κι απώλεσαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες στο ματς. Οι γηπεδούχοι δεν έκαναν ευκαιρίες αλλά το καλό αμυντικό τους στήσιμο δεν άφησε τους αντιπάλους να σκοράρουν.
Στο 25' ο Έλενας απείλησε με καρφωτή κεφαλιά, ύστερα από καλή προσπάθεια του Βίλα από πλάγια θέση ενώ και στο β’ ημίχρονο ο Έλενας παρ’ ολίγο να σκοράρει όταν στο 75' από γύρισμα του Γκαβασιάδη στην περιοχή, καθυστέρησε και δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα!
Ο Κεραυνός «κράτησε» καλά στην άμυνα. Απείλησε μόνο στο 65' με τον Ρώμα, που έκανε ωραίο μπάσιμο από πλάγια αλλά δεν ολοκλήρωσε σωστά την φάση, αφού δέχθηκε μαρκάρισμα κι έχασε τον έλεγχο της μπάλλας. Στην φάση αυτή οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ.
Καλή ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακός Λαυρίου στο 88' από εξαιρετική προσπάθεια του Βελετάκου και «σπάσιμο» της μπάλλας στον Ζουμά, ο οποίος δεν βρήκε την μπάλλα σωστά (λόγω κακού αγωνιστικού χώρου) και η ευκαιρία χάθηκε.
Διαιτητές: Ντόστης – Περδίκης, Καραθανάσης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου, Βανγκέλι, Μεγαγιάννης, Λιάπης, Πρίφτης, Ρώμας, Φουστέρης, Πάλλης (46' λ.τρ. Παπανικολάου), Κρυεμάντι, Σταμάτης (72' Μαγγανάς).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Κύρκος, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Μπεργιάννης, Μπουτσάι, Γκριμέκης (46’ Βελετάκος), Έλενας, Γκαβασιάδης, Παπαγεωργίου (86’ Ζουμάς), Βίλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money