Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 30ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΘΥΕΛΛΑ-ΔΟΞΑ Κ. 5-3


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 5–3
Με δύσκολες καιρικές συνθήκες, καταρρακτώδη βροχή και στον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Παναγιώτης Σκούφος» Ραφήνας, διεξήχθη η αναμέτρηση της πρωτοπόρου Θύελλας με την Δόξα Κορωπίου. Το παιχνίδι άργησε να αρχίσει λόγω της προηγηθείσας νεροποντής, που μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε μικρές λίμνες νερού! Η πρόσκαιρη διακοπή της βροχής, επέτρεψε τελικά στους διαιτητές να διεξάγουν το παιχνίδι με καθυστέρηση 15’ λεπτών από την κανονική ώρα έναρξης. Ο «κόντρα» θύμισε κατά διαστήματα αγώνα... πόλο παρά ποδοσφαίρου.
Η Θύελλα, πάντως, επικράτησε 5-3 της Δόξας Κορωπίου κι έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Η Δόξα έπαιξε δυνατά και πάλαιψε το ματς αλλά έχασε και παρέμεινε χαμηλά στην βαθμολογία.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13' μετά από κτύπημα φάουλ του Κατσούγκρη και εύστοχη κεφαλιά του Τασσόπουλου (1-0). Σύντομα (21’) ο Δημεσπύρα γύρισε μέσα στην περιοχή την μπάλλα στον Τασσόπουλο κι αυτός αμαρκάριστος, πλάσαρε σωστά για το 2-0. Η Δόξα αντεπιτέθηκε και στο 23’ έχασε εξαιρετική ευκαιρία, όταν σε σέντρα του Θανόπουλου, ο Δαραμάρας δεν ευστόχησε στην κεφαλιά του κι έστειλε την μπάλλα άουτ! Στο 24’ έγινε το 2-1. Σε σέντρα του Ψαράκη, ο Θανόπουλος μέσα στην περιοχή ακινητοποίησε την άμυνα και με περιστροφή περί τον εαυτό του, πλάσαρε τον Πάντο.
Επίσης, στο 45’, καθώς το παιχνίδι είχε ρυθμό και οι ομάδες δημιουργούσαν φάσεις, η Δόξα ζήτησε πέναλτυ σε καθαρό σπρώξιμο του Λιούμη εντός περιοχής από τον Μανουσάκη, χωρίς ο διαιτητής να δώσει βάση (είχαν δίκιο οι διαμαρτυρόμενοι). Η φάση αυτή ήταν κομβική για την συνέχεια (αν δινόταν το πέναλτυ και αποβολή του αμυντικού)!
Στο μεταξύ, η βροχή είχε δυναμώσει επικίνδυνα και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ξαναέγινε ακατάλληλος. Οι γηπεδούχοι στο ημίχρονο κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να απομακρύνουν τα νερά και το β’ ημίχρονο άρχισε με καθυστέρηση μισής ώρας.
Με την έναρξη του β’ μέρους (46’), ο Δημεσπύρα (από λάθος του Παππά) πέτυχε το 3-1, ενώ στο 52' ο Τασσόπουλος με κεφαλιά (μετά από κτύπημα κόρνερ) έκανε εντυπωσιακό χάτ-τρικ (4-1)! Η Δόξα λίγο αργότερα (64’) μείωσε 4-2 με εξαιρετικό σουτ του Μιχαήλ (από τους καλύτερους του ματς). Στο 74’ ο Καζαντζής με έξυπνο διαγώνιο πλασέ πέτυχε το 5-2, καθώς οι άμυνες και των δύο ομάδων είχαν χαλαρώσει… Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 81’ ο Αμπεντινάι (5-3).
Συμβατική η διαιτησία (Μανιώτης – Πολυχρονιάδης, Τσιαλογιάννης).
ΘΥΕΛΛΑ: Βλάχος, Τασσόπουλος, Στάφα (75' Τσέλιος), Σερέτης, Μανουσάκης, Βασ. Ντούνης, Δημεσπύρα, Ντόσκας (80' Γεραγωτέλλης), Καζαντζής, Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος (71' Μουλλάκης).
ΔΟΞΑ Κ.: Παππάς, Καπουράνης, Λιούμης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Πλίτσης, Κοτζάι (70' Μπουτσικάρης), Μιχαήλ, Αμπεντινάι, Δαραμάρας, Θανόπουλος (82' Δήμας), Ψαράκης (82' Γιάν. Ντούνης).

ΚΟΡΩΠΙ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–1
Η γνωστή επιθετική δυστοκία του Κορωπίου δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν τους 3 βαθμούς, καθώς το νεανικό συγκρότημα των Γλυκών Νερών αντιστάθηκε με επιτυχία στις ανάγκες του παιχνιδιού. Το Κορωπί ήταν «πιο ομάδα» στο γήπεδο, έδειξε καλά στοιχεία αλλά δεν είχε καλά «τελειώματα»! Το ματς ήταν ευχάριστο για τους θεατές, με αρκετές συγκινήσεις.
Το 1-0 πέτυχε στο 23' με ωραίο πλασέ ο Β. Γιαχάεβ και στο 32’ το Κορωπί ζήτησε πέναλτυ (σε χέρι εντός περιοχής). Τα Γλυκά Νερά ισοφάρισαν στο 43' με σουτ εκτός περιοχής του Νάνου (1-1).
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν τους αντιπάλους τους κι έχασαν πληθώρα ευκαιριών (δύο τετ-α-τετ με τον Νούρια, δύο φάσεις με τον Αλεξίου και μία με τον Σπλιόπουλο), αλλά και οι φιλοξενούμενοι «ανοίχθηκαν» προς το τέλος και στην τελευταία φάση του αγώνα παραλίγο τα Γλυκά Νερά να σκοράρουν με τον Μουτζακά, που αστόχησε από ευνοϊκή θέση!
Διαιτητές: Μπουξμπάουμ – Καραθανάσης, Δατσέρης.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Προνίδης, Ματσάγγος, Μαρινάκης, Νούρια (67' Αλεξίου), Ρεντζής, Ν. Πλάτανος, Β. Γιαχάεβ, Κερμέζο (53' Σπηλιόπουλος).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Μαστορόπουλος (46' Δ. Πλάτανος), Μίνο (61' Αντωνόπουλος), Αξιώτης, Κοντζιάς, Νάνος, Τσαουσάι, Βάρδας, Μουτζακάς, Κουτρομάνος, Γάσπαρης (79' Τετώρος).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 3–2
Σε παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς, ο γηπεδούχος Παλληνιακός κέρδισε τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου με 3-2 και σιγούρεψε την παραμονή του στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 39’, κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, με γκολ του Ζώκου (1-0). Τόσο πριν όσο και μετά την επίτευξη του τέρματος, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις, κι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να προηγηθούν, καθώς ο Αραχωβίτης πραγματοποίησε και μια σωτήρια απόκρουση σε προσπάθεια του Τσέλια.
Στο β’ ημίχρονο φάνηκε καθαρά ότι η ομάδα του Μπογιατίου ήθελε την νίκη. Μπήκε αποφασισμένη να ανατρέψει την κατάσταση και το σκορ. Μάλιστα, τα κατάφερε με την είσοδο του Κώστα Τσεβά στο ματς, ο οποίος (μετά από πάσα του Χ. Τσεβά) ισοφάρισε στο 55’ με πλασέ (1-1). Ο Ολυμπιακός έκτιζε την επικράτησή του και γύρισε το σκορ στο 60’ με κοντινό πλασέ του Τσέλια, που πήρε πάσα από τον Χ. Τσεβά (1-2). Η σχετικά εύκολη ανατροπή, καθησύχασε τους παίκτες του Ολυμπιακού, που σιγά-σιγά χαλάρωσαν τις προσπάθειές τους, προφανώς επειδή φαντάστηκαν εύκολη την τελική νίκη τους!
Όμως, η πραγματικότητα έφερε αλλιώς τα πράγματα. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι ήθελαν πολύ την νίκη και ξέσπασαν, κερδίζοντας τον χώρο του κέντρου και πιέζοντας την άμυνα των φιλοξενουμένων, που απεδείχθη πολύ «λίγη» για να αποτρέψει τις αντίπαλες επιθετικές ενέργειες. Έτσι, ο Παλληνιακός με συνεχείς επιθέσεις και μεγάλες μπαλλιές, έφθασε στην ανατροπή της ανατροπής! Στο 70’ έκανε σέντρα από το κέντρο ο Κούσης και ο Κυριόπουλος, σωστά τοποθετημένος, νίκησε στον αέρα τους αντιπάλους του και με κεφαλιά ισοφάρισε 2-2. Κάτω από τις έντονες επευφημίες συμπαικτών και φίλων της γηπεδούχου, ο Ζώκος ολοκλήρωσε στο 82’ την απίστευτη ανατροπή, διαμορφώνοντας με νέα κεφαλιά (ο κοντός Ζώκος επικράτησε -σε χαμηλό ύψος- του πανύψηλου Βιδάλη) το τελικό 3-2. Κάποιες προσπάθειες των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα.
Μετριότατοι οι διαιτητές (Αντ. Βλάχος – Κάλλης, Μακρής). Άλλα έβλεπαν, κι άλλα σφύριζαν και υποδείκνυαν.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου, Τσαμουρτζής (67' Κούσης), Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Ηλ. Μπούρας, Ζώκος (85' Δαραμούσκας), Κούνας, Κυριόπουλος (77' Καββαδίας), Κοβάνης, Φελέκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Σκόρδας, Σεβδαλής, Βιδάλης, Μουρούτης, Αρκουμάνης, Τσέλια, Ανδρεαδάκης, Μπαλωμένος (46' Κ. Τσεβάς), Χ. Τσεβάς, Ζυγούρης (65’ Αρβανιτάκης).

ΜΑΡΚΟ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3–0
Με πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλη διάθεση για την νίκη, η Μαρκό έδειξε στοιχεία καλύτερης ομάδας και νίκησε τον Κεραυνό με 3-0, στον καταπληκτικό νέο χορτοτάπητα του γηπέδου Μαρκοπούλου, που είναι ένα πραγματικό χαλί, κόσμημα αγωνιστικού χώρου και δημιουργεί συνθήκες για πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο! Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τελευταίο 3λεπτο της δυνατής αναμέτρησης, καθώς μέχρι το 87’ οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν με ισοφάριση…
Η Μαρκό άνοιξε το σκορ στο 14' με κεφαλιά του πολύ καλού Μουσαράι, ύστερα από καλοτραβηγμένη σέντρα του δραστήριου Πατσαούρα (1-0). Ο Κεραυνός που έδωσε σκληρές μάχες μέχρι το τέλος του αγώνα, είχαν τετ-α-τετ του Σταμάτη στο 20’ που απεσόβησε ο τερματοφύλακας Γερογιάννης ενώ στο 30’ ο Μουσαράι είχε κι άλλη ευκαιρία να σκοράρει από λάθος της άμυνας, αλλά ο τερματοφύλακας Χαντζαράς έδιωξε την μπάλλα. Στο 32’ ύστερα από κτύπημα κόρνερ του Μπάστα, ο Δημητρίου έπιασε σουτ μόλις άουτ. Στο 44’ ο Κρυεμάντι εκτέλεσε φάουλ και ο Παπανικολάου έπιασε κεφαλιά, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 45’ ο Σταμάτης έκανε γύρισμα και σουτ μέσα από την περιοχή (πλάγια) κι έστειλε την μπάλλα στο πλάι των δικτύων του Γερογιάννη.
Ο Κεραυνός είχε δοκάρι με τον Σταμάτη στο 48’ και λίγο αργότερα ο Μουσαράι έπιασε κεφαλιά σε σέντρα του Γαλάνη αλλά αστόχησε ελάχιστα! Στο 75’ ο Ρώμας έκανε εξαιρετική σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Μαρκό αλλά ο Μπρότσι και ο Παπανικολάου απέτυχαν να σκοράρουν. Το 2-0 έγινε στο 87’ μετά από οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων και πάσα στον Ζαφειρόπουλο, που με πλασέ από το πέναλτυ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (2-0). Στο 89’ πραγματοποίησε κάθοδο από θέση έξω δεξιά ο Μουσαράι και βρήκε με γλυκιά σέντρα, πάλι στο ύψος του πέναλτυ, τον Ζαφειρόπουλο, ο οποίος σκοράρησε με νέο πλασέ (3-0).
Με ανούσια λάθη (αλλά χωρίς ποιότητα) η διαιτησία (Λάμπρου – Δουλγεράκης, Μήταρης).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Σιδέρης (87' Ξεφτεράκης), Τσετβερίκοβ, Λάππας, Κάλης, Γαλάνης, Δημητρίου, Ραβανός, Μουσαράι, Μπάστας (63' Ζαφειρόπουλος).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου, Παπανικολάου (67' Πάλλης), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας, Φουστέρης, Μπρότσι (80' Μαγγανάς), Σταμάτης, Κρυεμάντι.
* Μόλις ολοκληρωθούν τα έργα και παραδοθεί και η νέα εξέδρα του σταδίου Μαρκοπούλου, χωρητικότητας 1.700 θεατών περίπου, η Ανατολική Αττική θα αποκτήσει μια πολύ αξιόλογη αθλητική εγκατάσταση.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–1
Έχασε τα… «άχαστα» ο Νικηφόρος και τελικά τιμωρήθηκε από την ουραγό Σταμάτα, που πήρε την ισοπαλία στον Γέρακα! Οι παίκτες του Νικηφόρου υποτίμησαν την ομάδα της Σταμάτας, που κατέβηκε στο παιχνίδι με 11 όλους κι όλους παίκτες! Το σκορ θα έπρεπε να ήταν μεγάλο υπέρ των γηπεδούχων αλλά οι «ασόβαροι» παίκτες του Νικηφόρου νόμιζαν ότι τα γκολ θα σημειωθούν από μόνα τους! Αφού έχασαν του κόσμου τις ευκαιρίες, είχαν -μεταξύ των πολλών χαμένων προσπαθειών- και δύο δοκάρια σε σουτ του Γιάννη Μπούρα στο 25’ και ψηλοκρεμαστό σουτ (σε κενή εστία) του Νεοφύτου στο 30’. Κατάφεραν, πάντως να σκοράρουν και να προηγηθούν στο 27’ με κεφαλιά του Δημητριάδη μετά από κτύπημα κόρνερ (1-0).
Στο β’ ημίχρονο η εικόνα του Νικηφόρου έμεινε ίδια (ίσως και λίγο χειρότερη) ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν περισσότερο με αραιές αντεπιθέσεις να απειλήσουν. Στο 72’ εκτέλεσε φάουλ από μακριά ο Σταύρου και η μπάλλα αφού διεκδικήθηκε στον αέρα από επιθετικούς και αμυντικούς, άλλαξε πορεία στον Δημητριάδη και κύλησε στα δίχτυα ου εμβρόντητου Φελέσκουρα (1-1). Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού η Σταμάτα κράτησε με κάθε τρόπο την ισοπαλία αφού ο Νικηφόρος δεν αξιοποίησε καμία από τις ευκαιρίες που είχε για να πάρει την νίκη και το 3ποντο! Μάλιστα, στο 86’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Μητρόπουλος και η Σταμάτα έμεινε με 10 παίκτες.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Βάλλας, Τσιρλής.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Δημητριάδης, Αντζινάς, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Μουρτοπάλλας (80' Παπαθανασόπουλος), Γιάν. Μπούρας, Ουκόνου (55' Δημ. Μπούρας), Δούβος, Νεοφύτου (60' Ν. Καλούδης).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Σιαδήμας, Πετρόμυλο, Μητρόπουλος, Πέππας, Μπόρας, Σεκερτζής, Χατζής, Σμυρναίος, Σταύρου, Δημητρίου.

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–1
Ο Πρωτέας του Νίκου Κόκκινου παρέμεινε αήττητος για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική και η Λαυρεωτική συνέχισε το αήττητο σερί της για 16ο παιχνίδι, με προπονητή τον Ανδρέα Δεληγιάννη! Η ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπυ ήλθε μετά από μοιρασμένο ανά ένα ημίχρονο παιχνίδι, με δυνατές διεκδικήσεις και κυρίως παιχνίδι κέντρου. Πολλή γκρίνια υπήρξε κι από τις δύο πλευρές στις αποφάσεις του άπειρου διαιτητή.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 32’ με τον Μαμάκο, ο οποίος πήρε πάσα από τον Μακρυπίδη και με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 1-0. Στο 44’ παραλίγο ο Μαμάκος να σημειώσει το 2-0 αλλά η κεφαλιά του αποκρούσθηκε από τον Παρλακίδη.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν, κι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον πάντοτε επικίνδυνο Κοντογιάννη. Τελικά η Λαυρεωτική ισοφάρισε στο 72', με μπάσιμο από πλάγια θέση και έξοχο διαγώνιο βολέ του Α. Γιαχάεβ (1-1). Ο Πρωτέας αντέδρασε και στο 83′ είχε δοκάρι, σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ποστόλη.
Προβληματική ήταν η διαιτησία του Καρρά (Βιτσεντζάτος, Μήταρης). Η Λαυρεωτική διαμαρτύρεται για δύο φάσεις πέναλτυ (μία στο α’ ημίχρονο στον Σέμπρο και δεύτερη στις καθυστερήσεις του αγώνα στον Κοντογιάννη).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μπούσκος, Βασιλείου, Κούλιμπης (75' Λέκα), Ποστόλης, Κατσούλας, Μακρυπίδης, Μαραγκός (90' Παπαγεωργίου), Γεωργίου (87' Γιαννικάκης), Παπαντζίμας, Μαμάκος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παρλακίδης, Παπακωνσταντίνου, Σέμπρος (82' Βουκελάτος), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Χουσεΐν, Α. Γιαχάεβ, Ασλάνι (42' λ.τρ. Τζώρας), Κοντογιάνης, Ρώμας (45' Λάππας).
* Πριν την έναρξη της συνάντησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του Στάθη Βροχόπουλου, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος του Πρωτέα Π. Φωκαίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2–0
Με δυνατό «μπάσιμο» στο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός Λαυρίου νίκησε γηπεδούχος 2-0 την δυναμική Μάχη Μαραθώνος, που εξεπλάγη από τα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε αλλά δεν κατάφερε να ανταποδώσει.
Οι γηπεδούχοι διανύουν περίοδο καλής αγωνιστικής κατάστασης και δείχνουν καλύτερη ομάδα από προηγούμενες εμφανίσεις τους. Άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ λεπτό με πλασέ του Γκριμέκη (1-0). Μέσα σε πέντε λεπτά (7’) οι Λαυριώτες σημείωσαν και δεύτερο γκολ, με κεφαλιά του Γκαβασιάδη (2-0). Ουσιαστικά το ματς κρίθηκε τόσο νωρίς…
Η Μάχη προσπάθησε να αντιδράσει και περιόρισε την δραστηριότητα των γηπεδούχων, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τις μεγάλες ευκαιρίες που θα της έδιναν την δυνατότητα να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Πάντως, στο 74’ ο Ζιάγκος είχε δοκάρι.
Ο Ολυμπιακός ήταν κατά διαστήματα πιεστικός και προβλημάτισε τους αντιπάλους του, ελέγχοντας το κέντρο (με εξαιρετικό τον Μπεργιάννη) και τον ρυθμό του αγώνα. Στο β’ μέρος οι Γκαβασιάδης και Ζουμάς είχαν νέες ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά οι επεμβάσεις του Τσούνη δεν επέτρεψαν την δημιουργία μεγαλύτερου σκορ.
Διαιτητές: Λάμπρος – Χούντας, Σοφιάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Κύρκος, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος (46' λ.τρ. Πάνου), Μπεργιάννης, Μπουτσάι, Γκριμέκης, Έλενας, Γκαβασιάδης (80' Βελετάκος), Παπαγεωργίου, Ρόσι (46' Ζουμάς).
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Καρακοζίδης, Μέξι (46' Αλ. Κοροβέσης), Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Παρούσος (46' Καχόπουλος), Νταής, Σένε (83' Αγουρίδης), Μίχας, Ζιάγκος.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 0–0
Το Κρυονέρι έχασε αρκετές ευκαιρίες (έχει πρόβλημα στην ολοκλήρωση των φάσεων) και παραχώρησε οδυνηρή ισοπαλία στον Εθνικό Ν. Μάκρης, που δεν απείλησε αλλά στάθηκε αξιοπρεπώς. Οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ τους αντιπάλους τους, ειδικά στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Είχαν και δύο δοκάρια, σε κεφαλιές του Δρακόπουλου στο 15’ και του Χρυσικόπουλου στο 70’. Ο Εθνικός δεν κλείστηκε και με καλύτερο παίκτη τον Τρυφιάτη, κράτησε απλά τους αντιπάλους στο μηδέν!
Το θέμα είναι ότι το Κρυονέρι, μετά την ισοπαλία αυτή, κινδυνεύει ακόμη με υποβιβασμό ενώ ο Εθνικός δεν έχει πλέον ελπίδες παραμονής…
Διαιτητές: Καραπιπέρης – Παπαδιώτης, Β. Τζαφόλιας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βαμβακάς, Κεφάλας, Κολώτας, Χουζούρης (85’ Τουμπανάκης), Θανασούλης (58’ λ.τρ. Κανταρέλλης), Σταμούλης, Βλαχάκης, Σιατραβάνης, Δρακόπουλος, Χρυσικόπουλος, Κοντόσταυλος (73' Δερβένης).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Τοντισάκης, Σχοινάς, Μουτάφης, Κονταρίνης (80' Μπάρκα), Ελευθερίου, Κωνσταντόπουλος, Μποϊμπέι, Σερβίτης, Τρυφιάτης, Τσουρής, Ανδρουτσόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money