Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ



Μεγάλη αναστάτωση και αναταραχή έφερε το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στον σύλλογο του Α.Ο. Κορωπίου.
Η κακή εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε ένταση και διαμαρτυρίες στην εξέδρα, με πρωτοφανές ξέσπασμα του γραμματέα του Δ.Σ. Γιώργου Αλεξίου, προς τον προπονητή Γιώργο Παπαϊωάννου!
Ο προπονητής δεν κρατήθηκε και απάντησε υβριστικά στον γραμματέα, ενώ ο γιος Αλεξίου –παίκτης της ομάδας- επιτέθηκε στον προπονητή του, μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Τότε συνέβη το απίθανο: Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι μισοί παίκτες κρατούσαν τον προπονητή και οι άλλοι μισοί κρατούσαν τον παίκτη για να μην έλθουν «στα χέρια»!
Στο μεταξύ, στην εξέδρα, ο 63χρονος πατέρας του προπονητή επιτέθηκε στον πατέρα Αλεξίου, αλλά από την ταραχή του (ο πατέρας Παπαϊωάννου) έπαθε καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενος στην εντατική μονάδα!
Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, ο πρόεδρος του Α.Ο. Κορωπίου Δημήτρης Ορνάκης, έκανε δεκτή την παραίτηση του προπονητή Γιώργου Παπαϊωάννου, ο οποίος έφυγε βρίζοντας και ασθμαίνων από το γήπεδο, για το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο πατέρας του…
Όπως μας εξήγησε ο κ. Ορνάκης, «δεν ήταν δυνατόν να συνεχισθεί η συνεργασία μας κάτω από αυτές τις συγκυρίες», και πρόσθεσε «εκτιμώ απεριόριστα το προπονητικό έργο του κ. Παπαϊωάννου, έχει κάνει απίστευτη δουλειά στην ομάδα και θα αποζημιωθεί μέχρι τελευταίου ευρώ για το αποτέλεσμα της εργασίας του».
Από την πλευρά του, ο γραμματέας του συλλόγου Γιώργος Αλεξίου, με δημόσια δήλωσή του ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και τα μέλη του Δ.Σ του Α.Ο. Κορωπίου για την απαράδεκτη χθεσινή μου συμπεριφορά. Δεν ψάχνω να βρω καμία δικαιολογία. Απλώς ήμουν απαράδεκτος! Επίσης, θέλω να ζητήσω και μια μεγάλη συγγνώμη από την αγαπημένη μου σύζυγο Αθηνά, καθώς και από τον γιo μου Αλέξανδρο, για την δύσκολή θέση που τους έφερα. Και πάλι μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη σε όλους. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Γεώργιος Αλεξίου».
* Την ομάδα του Α.Ο. Κορωπίου στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, θα κωουτσάρει ο προπονητής της ομάδας νέων και βοηθός του κ. Παπαϊωάννου, Σωτήρης Παπαδημόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money