Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Έχει βουίξει ο τόπος ότι λόγω της ήττας της Τριγλίας από τον Ηλυσιακό, θα υποβιβασθεί η Τριγλία από την Γ’ εθνική και εν συνεχεία θα πέσουν 4 ομάδες από την Α’ κατηγορία στην Β’ τοπική, σύμφωνα με την προκήρυξη.
Όμως, υπολείπονται 3 αγώνες για την ολοκλήρωση του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής και η Τριγλία έχει παιχνίδια με τον Κρουσσώνα (εκτός), τον Εθνικό Π. (εντός) και την ουραγό Αναγέννηση Ιεράπετρας (εκτός). Δεν είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθεί κάθε σχετικός, ότι οι πιθανότητες υποβιβασμού της Τριγλίας είναι μάλλον περιορισμένες.
Γι ‘ αυτό δεν πρέπει να ανησυχούν τόσο πολύ οι κινδυνεύουσες ομάδες της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ! Όχι ότι είναι αδύνατο να συμβεί, αλλά δεν είναι και τόσο πιθανό όσο διαδίδεται…

Σε ότι αφορά τις 3 ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό (η μία θα υποβιβασθεί, μαζί με Εθνικό Ν. Μάκρης και Σταμάτα), η Δόξα Κορωπίου, ο Νικηφόρος και το Κρυονέρι, είναι οι 3 ομάδες που βρίσκονται στην δίνη των τελευταίων θέσεων και χρειάζονται νίκες και βαθμούς για την παραμονή τους.
Η Δόξα Κορωπίου έχει 28 και χρειάζεται 6 βαθμούς (δηλαδή 2 νίκες) για να φθάσει στους 34. Παίζει με τον Παλληνιακό εντός και με τον Κουβαρά εκτός.
Το Κρυονέρι έχει 29 και χρειάζεται 5 βαθμούς για να σωθεί. Παίζει με τα Γλυκά Νερά εκτός και με την Μάχη Μαραθώνος εντός.
Ο Νικηφόρος έχει 30 και χρειάζεται 4 βαθμούς για να σωθεί. Παίζει με Ολυμπιακό Λαυρίου εντός και Κορωπί εκτός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money