Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΓΕΡΑΚΑΣ 2–3


Φάση από τον αγώνα

Δεύτερη σερί ήττα για την ΑΕΜ από τον «αδιάφορο» Γέρακα, σε ματς με μπόλικη ένταση και πολλά νεύρα... Οι άσχετοι επόπτες συντέλεσαν στο να μην παιχτεί ποδόσφαιρο, με την διαιτητή να προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα μόνη της. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι επόπτες περίμεναν να σφυρίξει η διαιτητής και μετά σήκωναν το σημαιάκι.
Στα αγωνιστικά: Στο 2' κεφαλιά του Κονιαβίτη μετά από εκτέλεση κόρνερ, στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 15' ο Βλάμης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, όμως η λόμπα που επιχείρησε στην έξοδο που έκανε ο τερματοφύλακας, πέρασε αρκετά ψηλά άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ. Στο 25' μετά από κτύπημα φάουλ από πλάγια του Βλασσόπουλου, ο  Βεντούρης με σουτ εκτός περιοχής (κι αφού η μπάλλα βρήκε τον Σούλα κι άλλαξε πορεία) πέτυχε το 0-1. Άμεση ήταν η απάντηση της ΑΕΜ. Στο 28' σέντρα του Νταλάνι, κεφαλιά του Κορμπάκη, η μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Καραγιάννης ισοφάρισε 1-1. Όμως στο 33' ο Γέρακας έκανε το 1-2 με διαγώνιο σουτ του Σεϊτάι μέσα από την περιοχή.
Σε ψαλιδάκι του Κονιαβίτη (40’), μετά από κόρνερ, η μπάλλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 42' ο Βλασσόπουλος έβγαλε κάθετη πάσα στον Ζούρα, όμως το πλασέ του πρόλαβε και απέκρουσε πάνω στην γραμμή τέρματος με υπερένταση ο Πασαλίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΜ ανοίχτηκε και ρίσκαρε, καθώς ο Γέρακας ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Στο 56' ο Γέρακας διεύρυνε την διαφορά! Πολύ καλός συνδυασμός Τοσσουνιάν και Αποστολίδη, με τον τελευταίο να πλασάρει τον Πασαλίδη (1-3).
Οι γηπεδούχοι πείσμωσαν και στο 59' με κάθετη πάσα του Κονιαβίτη, ο Ρεμούνδος απείλησε αλλά άργησε και τον πρόλαβε η άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο 65' ο Γέρακας έφθασε κοντά στο γκολ με σουτ του Αποστολίδη, που έδιωξε σε κόρνερ ο Πασαλίδης. Στο 70' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σούλα, μόλις άουτ.
Σε σουτ εκτός περιοχής του Κονιαβίτη (78’) η μπάλλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα από το τέρμα, αλλά στη συνέχεια βγήκε έξω και ο επόπτης δεν καταλόγισε το γκολ (πώς να το καταλογίσει αφού αντί να είναι στην ευθεία της γραμμής, ήταν 7μέτρα πιο πέρα!). Στο 82', σε σουτ του Καραγιάννη, ο Γιάννης Βλαχιώτης έκανε χέρι εντός περιοχής. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Κονιαβίτης (2-3). Μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΜ για την ισοφάριση στο 88' με τον Καραγιάννη, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή (πλάγια θέση), όμως η μπάλλα έφυγε άουτ στην εξωτερική πλευρά των δικτύων!
Μέτρια η διαιτησία της Μαραγκού, κάκιστοι οι επόπτες (Ν. Κορωνιάς, Δελατόλας). Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε λήξει με αρκετές κόκκινες και για τις δύο ομάδες, όμως με έναν διαιτητή αντί για τρεις, είναι δύσκολο να ελέγξεις 22 ποδοσφαιριστές...
ΑΕΜ: Πασαλίδης, Παριανός (55’ Αντωνίου), Κορμπάκης, Παπανικολάου, Ρεμούνδος (61’ Καλαμιώτης), Νάστος, Σούλα, Βλάμης (46’ Κασσής), Κονιαβίτης, Νταλάνι, Καραγιάννης.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Βιταλιώτης, Τσιροζίδης, Χριστοφιλόπουλος, Νικολάου, Ι. Βλαχιώτης, Βλασσόπουλος, Σεϊτάι (90’ Αλαμάνος), Ζούρας, Τοσσουνιάν (90' Πατρινός), Αποστολίδης, Βεντούρης (79' Ανδριώτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money