Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 1–1



Το Συκάμινο «έκλεψε» την ισοπαλία από τον Παλλαυρεωτικό στο Λαύριο, αφού στην διάρκεια του αγώνα χρησιμοποίησε 3 τερματοφύλακες, τους 2 ως αμυντικούς! Οι γηπεδούχοι υποτίμησαν τον αντίπαλό τους και το «πλήρωσαν» αφού δεν έπαιξαν καλά και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ όπως άλλες φορές…
Ο Παλλαυρεωτικός υπερείχε και το Συκάμινο (με 14 συνολικά παίκτες στην αποστολή) αμυνόταν. Στο 9’ ο Μπαγιάστας σέντραρε και ο Θεοφανίδης με κεφαλιά αστόχησε από καλή θέση. Στο 18′ μετά από σέντρα του Νικολαΐδη, ο Καυκιάς βρήκε την μπάλλα όσο χρειαζόταν και την έστειλε στα δίχτυα (1-0). Στο 31’ σουτ του Καυκιά απέκρουσε δύσκολα ο Οσμάν σε κόρνερ.
Στο β’ ημίχρονο πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, χωρίς όμως ιδιαίτερες φάσεις. Στο 65’ μετά από συνδυασμό Μπαγιάστα και Δρούγκα, ο τελευταίος πέρασε τους αντιπάλους του και πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Οσμάν. Επίσης, στο 81’ ο Δρούγκας πήρε την μπάλλα από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Οσμάν, που έδιωξε πάλι σε κόρνερ. Ο Παλλαυρεωτικός στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα δεν «πατούσε» καλά στο γήπεδο και με έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, έχασε κι άλλες ευκαιρίες για σημείωνε δεύτερο τέρμα.
Αντίθετα, στο 87’ το Συκάμινο σε κόντρα επίθεση, κέρδισε με τον Τσαγκαράκη κεφαλιά στην μικρή περιοχή, ο τερματοφύλακας Ελ Γκαναουί δεν κατάφερε να αντιδράσει και η μπάλλα κατέληξε στην αριστερή του γωνία (1-1). Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Καλλίας έπαιξε ως αμυντικό χαφ και στο τέλος μπήκε αλλαγή και ο τρίτος τερματοφύλακας Λεμπούσης!
Διαιτητές: Λάμπρος – Μπέκας, Δομούζης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ : Ελ Γκαναουί, Νικολαΐδης, Σουλιώτης, Μπαγιάστας, Τσίκλος, Βερυκάκης (71' Λαναράς), Βλαντής, Ντάνης, Θεοφανίδης, Δρούγκας, Καυκιάς.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Καλλίας, Καραμιχάλης, Σακαράκας, Γκας (88' Λεμπούσης), Τυροβόλης, Γκανούδης, Μπάρο, Τσαγκαράκης (89' Παπαδάκης), Παπαπάνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money