Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΩΡΩΠΟΣ 0–1


Φάση από τον αγώνα με πρωταγωνιστή τον σκόρερ Μήτρου (8)

Μετά από αμφίρροπη αναμέτρηση, ο Ωρωπός νίκησε στα Σπάτα την Αρτέμιδα 1-0 και παρέμεινε 7 βαθμούς πίσω από την δεύτερη προνομιούχο θέση ενώ «έσπρωξε» την Αρτέμιδα, που κινδυνεύει με υποβιβασμό, πιο χαμηλά στην βαθμολογία…
Στο πρώτο ημίχρονο η Άρτεμις είχε δύσκολο σουτ του Τζούτζι, που απέκρουσε με εκπληκτική ετοιμότητα ο Νικολάου ενώ στο 30’ ο Ωρωπός έφθασε πολύ κοντά στο γκολ, με σουτ του Κρομμύδα που κόπηκε από αμυντικούς και τον Καρυστινό, ενώ δεύτερο σουτ του Κανάτα «σταμάτησε» καθαρά σε χέρι αμυνομένου αλλά ο διαιτητής που είδε την παράβαση δεν θεώρησε ότι ήταν πέναλτυ και στην συνέχεια ο Διαμάντης έδιωξε την μπάλλα πάνω από την γραμμή τέρματος!
Νέο σουτ από καλή θέση του Τζούτζι απέκρουσε ο Νικολάου στο 35’ σώζοντας την εστία του και στο 52’ ο Τσουκαλάς βρέθηκε απέναντι στον Νικολάου αλλά σούταρε άουτ, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία.
Οι φιλοξενούμενοι αντεπιτέθηκαν και στο 54’ ο Κρομμύδας έπιασε σουτ που απέκρουσε δύσκολα ο Καρυστινός και στο 55’ νέο σουτ του Κρομμύδα απέκρουσε πάλι εκπληκτικά ο Καρυστινός σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ, βρέθηκε αμαρκάριστος κι έκανε σουτ ο Φιλλής, λίγο έξω από τα γκολπόστ των γηπεδούχων.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 70’ με κεφαλιά ο Μήτρου, μετά από κτύπημα φάουλ του Παπαγεωργίου (0-1).
Η Άρτεμις προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσει και είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Καζάλα στο 85’. Επίσης, οι παίκτες και οι φίλοι της Αρτέμιδος, ζήτησαν πέναλτυ στο 88' (για χέρι του Γκλιάτη σε σουτ του Διαμάντη) αλλά και πάλι ο διαιτητής δεν …συγκινήθηκε!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δ. Τζαφόλιας, Λάμπρου.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Αϊδώνης (59' Γεωργίου), Καζάλας, Διαμάντης, Στουραΐτης, Ζήκος, Δαρβής, Καρόκης (80' Βετουλαδίτης), Τσουκαλάς, Φυτιλής.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Β. Κανάτας, Γκλιάτης, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου, Μήτρου, Κρομμύδας (90' Κατσίκας), Φιλλής (64' Οικονομάκος), Ευφραιμίδης (76' Σ. Κολοβός).

* Μετά τον αγώνα Αρτέμιδος-Ωρωπού 0-1, ο πρώην πρόεδρος και αντιπρόεδρος σήμερα του Α.Ο. Αρτέμιδος Γιάννης Παραχεράκης, σε δήλωσή του στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» τόνισε: «Ο Α.Ο. Άρτεμις έχει ιστορία και δεν θ’ αφήσω κανένα να την καπηλευθεί»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money