Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΜΕ ΠΑΠΙΟ ΚΑΙ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ


Ο Κώστας Μπεχλιβανίδης

Ο Κυανούς Αστήρ Βάρης έκανε την ετήσια Γενική Συνέλευσή του την Πέμπτη 23/6. Από τις εκλογές που ακολούθησαν, επανεξελέγη ομόφωνα πρόεδρος και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο κ. Δημήτριος Πάπιος, ο οποίος θα συγκαλέσει σε λίγες ημέρες το νέο Δ.Σ. για να συγκροτηθεί σε σώμα.
Σε πολύ ζεστό και εγκάρδιο κλίμα, οι φίλοι και μέλη του Αστέρα, μαζί την τοπική κοινωνία της Βάρης, έδωσαν το παρόν υποστηρίζοντας τον σύλλογο. Δήλωσαν ότι θα είναι στο πλευρό της ομάδας για να πετυχει τους στόχους της, με τον κ. Πάπιο -όπως αναμενόταν- να είναι εγγυητής διοικητικά για την επόμενη ημέρα.
Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας επανήλθε ο παλιός γνώριμος της ομάδας Κώστας Μπεχλιβανίδης (ήταν προπονητής και το 2013).
Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: «Ο Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης ανακοινώνει την συνεργασία του με τον προπονητή κ. Μπεχλιβανίδη Κώστα, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, ο οποίος πληρεί τις προϋποθέσεις της διοίκησης του προέδρου κ. Πάπιου Δημήτρη. Η οικογένεια του Κυανού Αστέρα εύχεται καλή επιτυχία στον κ. Μπεχλιβανίδη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money