Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΘΗΣΕΑ



O Θησέας Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης πανηγύρισε στο γήπεδό του την κατάκτηση του τίτλου στην Γ’ κατηγορία και την άνοδό του στην Β’ ΕΠΣΑΝΑ, με δύο φιλικά 45λεπτα παιχνίδια.
Στο τουρνουά των πρωταθλητών Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ, ο Θησέας έκλεψε τις εντυπώσεις. Τα αποτελέσματα ήταν: Θησέας – Ατλαντίς 0-0, Θύελλα – Ατλαντίς 1-1 και Θησέας – Θύελλα 0-0.
Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, έγινε από μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ η απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στους παίκτες, τον προπονητή και τους παράγοντες του Θησέα!
Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Γ' κατηγορία με εντυπωσιακά αποτελέσματα (μόλις μία ήττα σε 30 αγώνες) και προκρίθηκε μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου.
Πάντως, στο τέλος της πανηγυρικής εκδήλωσης, έγινε γνωστή η αποχώρηση του προπονητή Γιώργου Γκιόκα από την τεχνική ηγεσία του Θησέα, λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με την διοίκηση του συλλόγου. Η δήλωση του κ. Γκιόκα: «Το κύκνειο άσμα ήταν σήμερα στην συνεργασία μου με την ομάδα του Θησέα Ν. Μάκρης. Χωρίζουν οι δρόμοι μας πλέον, κι εύχομαι τη νέα χρονιά να πετύχει γρήγορα τους στόχους της. Καλή επιτυχία στο νέο προπονητή της ομάδας. Σε κάθε παραμύθι υπάρχει ένα τέλος, στην αληθινή ζωή όμως κάθε τέλος σημαίνει μια καινούργια αρχή».
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Βλάσης Χατζηαναστασίου.

* Ο εκ των ιδρυτών του συλλόγου, παλιός παίκτης και παλιός προπονητής του Θησέα Νίκος Καράμπελας, δήλωσε με συγκίνηση: «Είμαι πολύ υπερήφανος γι αυτά τα παιδιά, που τα έμαθα πιτσιρίκια να παίζουν ποδόσφαιρο και σήμερα διοικούν με μεγάλη επιτυχία τον πρωταθλητή Θησέα»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money