Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΚΟΥΒΑΡΑ Ο ΩΡΩΠΟΣ!



Στο πλαίσιο της νέας προσπάθειας που θα κάνει ο Ωρωπός να ανέλθει κατηγορία, ο πρόεδρος Τάσος Ντούρμας και το Δ.Σ. του συλλόγου προχώρησαν στην γενναία απόφαση εύρεσης και συμφωνίας ενός πολύπειρου προπονητή, ιδανικού για την συγκεκριμένη ομάδα, στο πρόσωπο του Ανδρέα Σκουβαρά.
Οι Ωρωπιώτες ήλθαν σε συμφωνία με τον ικανότατο τεχνικό κάνοντας υπέρβαση, αλλά επιθυμώντας να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα.
Ο Ανδρέας Σκουβαράς είναι αυτός που διαθέτει ικανότητα και πείρα για να οδηγήσει την ομάδα ψηλά. Η εργασία του στην Μάχη Μαραθώνος, την Θύελλα Ραφήνας, τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου και σε άλλες ομάδες της περιοχής, το εγγυάται…
Η σχετική ανακοίνωση του Ωρωπού για την πρόσληψη του Ανδρέα Σκουβαρά, αναφέρει: «Μετά από προσωπικές ενέργειες του γενικού αρχηγού Γιώργου Μίχα και του προέδρου Τάσου Ντούρμα, ο ΠΑΣ Ωρωπός έκανε το μεγάλο μπαμ και προσέλαβε για προπονητή της ομάδας τον Ανδρέα Σκουβαρά. Η επιτυχής σταδιοδρομία του κ. Σκουβαρά είναι γνωστή, η αξία του αναμφισβήτητη και ο πήχης που έθεσε ο πρόεδρος -ήδη με τη πρόσληψή του- είναι ψηλός. Ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο σου Ανδρέα».
* Επίσης, έχουν προχωρήσει οι ενέργειες για την μεταγραφική ενδυνάμωση του Ωρωπού και την παραμονή βασικών στελεχών του. Ήδη, συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα ο 31 ετών μεσο-αμυντικός Σπύρος Βολιώτης ενώ η διοίκηση κινείται δυναμικά για την απόκτηση δύο πολύ καλών παικτών (ενός μέσου, κι ενός επιθετικού).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money