Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Η «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ


Οι 11 τακτικοί υποψήφιοι του ψηφοδελτίου "Ανανέωση Επιτέλους" 

Η εκλογική παράταξη «Ανανέωση Επιτέλους» ανακοίνωσε την σύνθεση του βασικού ψηφοδελτίου της, σε ανοικτή ενημερωτική συνάντηση στην οποία παρευρέθησαν -σύμφωνα με τους οργανωτές- εκπρόσωποι 38 σωματείων της ΕΠΣΑΝΑ. Βέβαια, σ’ αυτούς περιλαμβάνονται και πολλοί παράγοντες-παρατηρητές, οπότε δεν πρέπει να λογαριάζει κανείς τον αριθμό των σωματείων αυτών ως εν δυνάμει υποστηρικτών και ψηφοφόρων της συγκεκριμένης παράταξης. Άλλωστε, όπως μας τόνισε στέλεχος της παράταξης: «Εμείς είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την σημερινή προσέλευση, αλλά θα μετρήσουμε τους φίλους μας την επόμενη Τετάρτη στις εκλογές»!
Φαίνεται ότι ο στόχος της απόλυτης πλειοψηφίας (50%+1) στις εκλογές, δεν επιτυγχάνεται από καμία πλευρά. Η επικράτηση παίζεται στην …τρίχα. Τα σωματεία είναι μοιρασμένα και κάθε μεταστροφή της τελευταίας στιγμής θα κρίνει το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών!
Οι 11 υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν ως τακτικά μέλη για το νέο Δ.Σ. είναι:
Γιαρένης Δημήτρης (Άνοιξη)
Ρούσσης Ξενοφών (Γέρακας)
Θηβαίος Άκης
Καραμολέγκος Βαγγέλης (Ολυμπιακός Λαυρίου)
Κοντούλας Κώστας (Αυλώνας)
Κορμανιώτης Δημήτρης (Αστέρας Μενιδίου)
Μασούρας Χρήστος (Μάχη Μαραθώνα)
Μεντεσίδης Στάθης (Αχιλλέας Κ. Αχαρνών)
Μπερτόλης Τάσος (Αφιδναϊκός)
Νάκας Γιάννης (Κρυονέρι)
Πέππας Γιώργος
* Δεν ανακοινώθηκαν οι μετέχοντες στο ψηφοδέλτιο των αναπληρωματικών μελών.

ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΝΙΚΗΦΟΡΟ
Εμπλοκή έχει δημιουργηθεί με την εκπροσώπηση του Νικηφόρου στην εκλογική διαδικασία, επειδή ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Γκαράνης -με την γνωστή του αφέλεια- έδωσε πολύ νωρίς (με δική του βούληση, όπως παραδέχεται) την εκπροσώπηση του σωματείου του στον Γ. Παπαμακάριο, κι εκ των υστέρων την ζητάει πίσω!
Ο κ. Γκαράνης έστειλε την ακόλουθη επιστολή: «Παρακαλώ κ. Παπαμακάριε όπως μου επιστρέψετε το πληρεξούσιο εκπροσώπησης του σωματείου μου, το οποίο σας είχα παραδώσει προ μηνός περίπου. Σήμερα τα πράγματα και οι συνθήκες έχουν αλλάξει άρδην, με την παρουσία στο ψηφοδέλτιο του κ. Γιαρένη, του προσωπικού μου φίλου γιατρού Ξενοφώντα Ρούσση, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα. Η δικαιολογία ότι έχετε παραδώσει το πληρεξούσιο σε μεγάλη πειραϊκή ΠΑΕ, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα αλλά απολύτως δική σας ευθύνη.
Έχετε την υποχρέωση να μου το παραδώσετε εσείς προσωπικά, γιατί σε εσάς το παρέδωσα».
Βέβαια, η πληροφορία ότι το πληρεξούσιο έχει παραδοθεί σε «μεγάλη Πειραϊκή ΠΑΕ» δεν επιβεβαιώνεται από τον κ. Παπαμακάριο, αλλά ο κ. Γκαράνης που «άγεται και φέρεται» από την μία πλευρά στην άλλη, γιατί συγκινήθηκε τόσο από την συμμετοχή του φίλου του κ. Ρούσση, στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο; Δεν γνώριζε από τότε που έδωσε την συγκατάθεσή του ότι υπήρχε σχετική συμφωνία συνεργασίας του κ. Ρούσση με την συγκεκριμένη πλευρά; Άραγε γιατί βιάσθηκε; Μήπως τον υποχρέωσε κάτι άλλο;
Τώρα, απειλεί ότι θα στείλει εξώδικο, ζητώντας πίσω την εξουσιοδότηση που ο ίδιος έδωσε! Όταν την έδινε δεν ήξερε; Τουλάχιστον, ας ρώταγε…
Την ελεύθερη βούληση κανείς δεν την «βιάζει». Αλλά την βούληση που κρύβει πτυχές εκμετάλλευσης, πρέπει να την εξουσιάζει ο ίδιος ο βουλόμενος. Στην προκειμένη περίπτωση, ο κ. Γκαράνης προέτρεξε των εξελίξεων και τώρα πληρώνει το λάθος του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money