Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ …ΤΑ ΡΕΣΤΑ!



Τα πρώην μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΑΝΑ κ.κ. Ντάφλος και Σούλος, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρονται για δηλώσεις που έγιναν προεκλογικά από παράγοντα σωματείου, σχετικά με απαξία και διαπλοκή διαιτητών της ΕΠΣΑΝΑ. Επειδή την τελευταία 3ετία «Τα Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» συνεχώς φωνάζουν ότι η διαιτησία έχει χάσει τον προσανατολισμό της και δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των τοπικών πρωταθλημάτων και οι παράγοντες της διαιτησίας (και κυρίως τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας) δεν αντιλαμβάνονται ότι έχουν χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία, νομίζουν ότι έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται…
Λάθος, κύριοι! Οι παράγοντες των συλλόγων της Ένωσης, σας έχουν απορρίψει και δεν αναγνωρίζουν το όποιο έργο σας, διότι διαπίστωσαν ότι κατά γενική ομολογία, η διαιτησία δεν πήγε καλά στις ημέρες σας... Κοιτάξτε, λοιπόν, πρώτα να συμμαζέψετε το μέλος σας που ακούει στο όνομα Ηλίας Μικρόπουλος, και μετά «βγείτε» με ανακοινώσεις να πείσετε αυτούς που εκπροσωπούν τα σωματεία, ότι δεν είστε «ελέφαντες».
Σχεδόν όλοι οι παράγοντες των ομάδων είχαν παράπονα από το επίπεδο της διαιτησίας επί της εποχής σας, όπως και σήμερα… Οι απόψεις σας είναι σεβαστές, αλλά δεν απηχούν την κοινή αντίληψη των φιλάθλων της περιοχής μας.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, έχει ως εξής: «Αξιότιμοι κύριοι, χωρίς διάθεση εμπλοκής μας στις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ, είμαστε υποχρεωμένοι να στηλιτεύουμε το άδικο της θέσεως παράγοντα της ΕΠΣΑΝΑ, που με δήλωσή του αφήνει υπονοούμενα για την διαιτησία και τους διαιτητές της Ανατολικής Αττικής. Η διαιτησία της ΕΠΣΑΝΑ όλον αυτόν τον καιρό, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Η επιβράβευσή της ήταν η αξιολόγηση σε εθνικές κατηγορίες του μεγαλύτερου αριθμού διαιτητών που είχε ποτέ η ΕΠΣΑΝΑ από ιδρύσεώς της.
Για ποιο λόγο προσπαθείτε να απαξιώσετε και αμαυρώσετε την προσπάθεια και τον αγώνα αυτών των παιδιών; Γιατί τώρα και όχι τότε, που κατά γενική αλλά και δική του ομολογία, η διαιτησία πήγαινε καλά και δεν είχε εμπλοκή στην εξέλιξη των πρωταθλημάτων; Έχοντας την συνείδηση μας καθαρή, θα τον ευχαριστήσουμε για τα καλά του λόγια και θα του πούμε ότι το άδικο δεν το ευλογεί ο Θεός.
Όντας μικρότεροι σε ηλικία, θα παρακαλούσαμε -και προτρέπουμε ανεξάρτητα με την όποια διοίκηση επιλέξουν τα σωματεία- να αφήσετε τους διαιτητές να λειτουργούν απρόσκοπτα στην αγάπη τους και το πάθος τους, που είναι η διαιτησία. Καλούμε κάθε παράγοντα, ο οποίος πράγματι και με στοιχεία έχει κάτι μεμπτό για οποιονδήποτε διαιτητή της Ανατολικής Αττικής, να το καταθέτει όταν πρέπει εκεί που πρέπει, στα αρμόδια όργανα, διότι σε αντίθετη περίπτωση και εκ των υστέρων, είναι εκ του πονηρού και χαρακτηρίζεται ως συκοφάντης».
Ηλίας Ντάφλος
Πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής και πρώην αρχιδιαιτητής ΕΠΣΑΝΑ
Σταύρος Σούλος
Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής και πρώην μέλος Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΑΝΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money