Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΔΗΜ. ΛΕΥΚΑΚΗΣ: «ΦΕΥΓΩ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ»…



Ένας νέος άνθρωπος, που αγαπάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το υπηρετεί ως παράγοντας του Α.Ο. Κουβαρά, εγκατέλειψε την προσπάθειά του, ύστερα από τα απαράδεκτα γεγονότα που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, ενόψει των εκλογών στην ΕΠΣΑΝΑ.
Ο Δημήτρης Λευκάκης, είναι τα τελευταία χρόνια μέλος της διοίκησης του Κουβαρά και δήλωσε την αποχώρησή του από τον σύλλογο, λόγω των εξελίξεων που αναφέραμε…
Σε σχετική ανάρτησή του στο διαδίκτυο, έγραψε: «Λοιπόν, πραγματικά, αν μου έλεγε κάποιος πριν ασχοληθώ με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με το οποίο ασχολούμαι τα τελευταία 6 χρόνια ως παράγοντας του Α.Ο. Κουβαρά, ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο, να τρωγόμαστε σαν τα κοκόρια για το ποιος θα βγει στις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ, εκεί που ο στόχος όλων δεν είναι η ΕΠΣΑΝΑ αλλά η ΕΠΟ, όπου είναι το πολύ χρήμα και ο τελικός στόχος, τότε δεν θα τολμούσα ούτε καν να συμμετάσχω σε αυτό το πανηγύρι. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, έχοντας επενδύσει χρόνο και χρήμα για τον Κουβαρά μας, παρόλο που δεν είμαι Κουβαριώτης! Φεύγω αηδιασμένος από τα δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που καθρεφτίζουν απόλυτα τα του επαγγελματικού. Ευχαριστώ όλους αυτούς που συνεργάσθηκα κατά καιρούς, προέδρους, παράγοντες και άλλους. Ευχαριστώ και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχα συνεργασία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money