Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΘ. ΜΑΡΤΙΝΟ



Ο Δήμος Διονύσου ανακήρυξε επίτιμο Δημότη τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/6 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου. Σε συνέχεια της υπ’ αριθμόν 44/2016 απόφασης της 29ης Μαρτίου 2016 του Δημοτικού Συμβουλίου, οργανώθηκε τελετή ανακηρύξεως του κ. Αθανασίου Μαρτίνου σε επίτιμο Δημότη Διονύσου, για την αποφασιστική συμβολή του -με οικονομική χορηγία- στην κατασκευή του Ιερού Ναού Κοιµήσεως Θεοτόκου Αγ. Στεφάνου, την ενίσχυση Συλλόγων και φορέων του Δήμου, όπως και την δυναμική συμβολή του στο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο των Δηµοτικών Κοινοτήτων του Δήµου.
Τιμήθηκε ένας ευπατρίδης, με τεράστια κοινωνική προσφορά!
Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσιος Ζαμάνης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με την παρουσία πολλών επισήμων και πολιτών, τίμησε τον κ. Μαρτίνο, που συγκινημένος απεδέχθη ικανοποιημένος την τιμητική απονομή. Ήταν εκεί βουλευτές, ο περιφερειάρχης και σύμβουλοι της Περιφέρειας, δήμαρχοι των γύρω περιοχών…
Το πρόγραμμα της τελετής περιελάμβανε ανάγνωση της απόφασης για την ανακήρυξη του κ. Αθανασίου Μαρτίνου σε επίτιμο Δημότη Διονύσου από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Σπυρίδωνα Γιαννουλάτο, χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Ζαμάνη και ανακήρυξη του κ. Μαρτίνου σε επίτιμο Δημότη Διονύσου, χαιρετισμό του κ. Μαρτίνου και μουσική συναυλία από τη χορωδία «Ηχοχρώματα», με έργα Μίκη Θεοδωράκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money