Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!



Έχουμε μείνει ενεοί με τις εξελίξεις και τα καθημερινά δρώμενα ενόψει των εκλογών της ΕΠΣΑΝΑ. Ο άκρατος εγωισμός των ενδιαφερομένων «μεγάλων» παραγόντων της ΕΠΟ να παρουσιάσουν ως «κεκτημένο» τους την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής στην Γ.Σ. της Ομοσπονδίας στις 24/6, μόλις δύο ημέρες μετά τις αρχαιρεσίες στην ΕΠΣΑΝΑ, έχει δημιουργήσει αφόρητη ατμόσφαιρα πιέσεων προς τους παράγοντες των σωματείων-μελών της Ένωσης.
Η πανελλήνια ξευτίλα της διαπόμπευσης της ΕΠΣΑΝΑ, συνεχίζεται αυτές τις ημέρες (μετά τα κατορθώματα του 2012) από εφημερίδες, ιστοσελίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς…
Η επέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα κρίνεται απαραίτητη για τα πρόσφατα γεγονότα! Εμείς θα προτείνουμε στην απερχόμενη διοίκηση, να ζητήσει επίσημα από τις δικαστικές αρχές αναβολή των εκλογών για λίγους μήνες (λόγω ανωτέρας βίας), μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία στην ΕΠΟ και να ξεκαθαρίσει το τοπίο…
Εξάλλου, πληροφορούμεθα ότι πιθανότατα σήμερα Δευτέρα 13/6/2016 ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Παπαμακάριος, θα υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, για περίεργη ανάμειξη του ονόματός του σε διάφορες δοσοληψίες…
Ο πρόεδρος του τελευταίου 10ημέρου στην ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Φλαμπούρης, προσπάθησε να εξομαλύνει κάπως την δημιουργηθείσα έκρυθμη κατάσταση, με την ακόλουθη δήλωση: «Κάνω έκκληση ως πρόεδρος της Ένωσης και ως ένας από τους ιδρυτές της, να πέσουν οι τόνοι ενόψει των επικείμενων εκλογών και να πρυτανεύσει η ηρεμία. Δεν κάνει καλό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να έχουμε σκληρές αντιπαραθέσεις μεταξύ δύο πλευρών. Πιστεύω ότι θα πάμε σε σωστές και αδιάβλητες εκλογές και σαν πρόεδρος, μαζί με τον Δημήτρη Βελτανιώτη που είναι ο νέος γενικός γραμματέας, υπόσχομαι ότι όλα θα πάνε καλά και θα μιλήσει η κάλπη για το ποια θα είναι η νέα διοίκηση της Ένωσης».
Όμως, το ερώτημα παραμένιε: Πόσο αδιάβλητες μπορεί να είναι με όσα συμβαίνουν;

Το ρεπορτάζ του SDNA
Το ρεπορτάζ του αθλητικού ιστοτόπου SDNA, τα λέει όλα! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Άρη Ασβεστά «η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής, που έχει εκλογές στις 22 Ιουνίου, αποτελεί μήλον της έριδος για τα δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα στο ποδόσφαιρο: Από τη μία το «σύστημα ΕΠΟ» του Γκιρτζίκη, που φέρεται να έχει τη στήριξη του Ολυμπιακού, κι από την άλλη η λεγόμενη «αντιπολίτευση» της οποίας ηγούνται οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Και οι δύο πλευρές διεκδικούν την Ένωση προκειμένου να προστεθεί σε αυτές που ήδη έχουν στο πλευρό τους, ώστε να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο ενόψει της Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 24/6 και κυρίως ενόψει των εκλογών στην Ομοσπονδία, τον προσεχή Οκτώβρη.
Το παρασκήνιο στην ΕΠΣΑΝΑ τις τελευταίες μέρες οργιάζει, με καταγγελίες ακόμη και για διάπραξη ποινικών αδικημάτων!
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Κουβαρά Γιώργος Χελιώτης, κατήγγειλε ότι ο Σταύρος Χρυσάφης που μαζί με τον Γ. Παπαμακάριο ηγούνται της παράταξης που στηρίζεται από το  Γκιρτζίκη και στηρίζει το «σύστημα ΕΠΟ», τον απείλησε και τον εκβίασε προκειμένου να ψηφίσει εκείνους και όχι την παράταξη της «αντιπολίτευσης»!
Η σοβαρότατη ανακοίνωση-καταγγελία του κ. Χελιώτη αναφέρει τα εξής: «Δηλώνω κατηγορηματικά προς τον κ. Χρυσάφη και την... παρέα του, πως ανέχομαι για τελευταία φορά απειλές και εκβιασμούς, προκειμένου να αλλάξει ο σύλλογος ΑΟ Κουβαράς την απόφασή του για τις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ. Αυτές οι ακρότητες δεν αρμόζουν σε υποψήφιους προέδρους που κατεβαίνουν σε εκλογές. Προειδοποιώ πως σε περίπτωση που επαναληφθούν τέτοιου είδους σοβαρότερες ακραίες απειλές, θα προβώ σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες»!
Ο Σταύρος Χρυσάφης απάντησε, πως όλα αυτά είναι σκευωρίες και ανυπόστατες καταγγελίες και ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Στο πλευρό του στάθηκε και ο Κοινοτάρχης Κουβαρά Γιάννης Κίτσος (αστυνομικός στο επάγγελμα) που κατηγόρησε τον Χελιώτη ότι λέει ψέματα και πως δεν υπήρξε καμία απειλή.
Όμως η ιστορία δεν σταματάει εδώ… Ο πρόεδρος του Κουβαρά Γιώργος Χελιώτης, επανήλθε ακόμη πιο δυναμικά και προχώρησε σε μια αποκάλυψη βόμβα!
Συγκεκριμένα, κατήγγειλε ότι συνάντησε τον γνωστό καλλιτέχνη και λαουτιέρη Μανώλη Κονταρό, προκειμένου εκείνος να τον πιέσει να ψηφίσει την παράταξη Χρυσάφη, η οποία πρόσκειται στη διοίκηση της ΕΠΟ! Καλεί μάλιστα την Εισαγγελία να ανοίξει τα τηλέφωνα για να αποδειχθεί η αλήθεια των ισχυρισμών του!
Να θυμίσουμε ότι ο Μανώλης Κονταρός, είναι προσωπικός φίλος και κουμπάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Θα έλεγε μάλιστα, κανείς, ότι στον πρόεδρο του Ολυμπιακού οφείλει ακόμα και την ίδια του τη ζωή, καθώς εκείνος είχε αναλάβει προσωπικά την περίθαλψη και την ανάρρωση του καλλιτέχνη, μετά το σοβαρότατο ατύχημα που είχε προ ετών. 
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χελιώτη, για Χρυσάφη, Κίτσο και Κονταρό: «Kύριε Kίτσο, αφού θέλεις να γίνεις ψευδομάρτυρας και προσπαθείς ακόμη και τώρα να καλύψεις τον Χρυσάφη και την παρέα του, έχω να σου πω τα εξής:
ΠΡΩΤΟΝ, ποιος με πίεζε αφόρητα να συναντηθώ με τον Μανώλη Κονταρό προκειμένου να με πείσει να αλλάξω απόφαση και να ψηφίσω την παράταξη του Χρυσάφη.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, σε ποιο γραφείο βρεθήκαμε με τον κ. Κονταρό.
ΤΡΙΤΟΝ, πόσες φορές με παίρνεις καθημερινά στο τηλέφωνο και με πιέζεις.
ΤΕΤΑΡΤΟΝ, παρακαλώ την δικαιοσύνη να ανοίξει τις τηλεφωνικές γραμμές των τελευταίων 15 ημερών για να αποδεδειχθεί η αλήθεια.
Υ.Γ1: Κύριε Κίτσο, κοινοτάρχης είστε, όχι πλανητάρχης!
Υ.Γ2: Πρέπει να επισημάνω ότι όλα όσα έχω καταγγείλει, δεν αφορούν τον κ. Γ. Παπαμακάριο».

Μετά από όλες αυτές τις καταστάσεις, γίνεται κατανοητό ότι κανείς από τους ενδιαφερομένους δεν ασχολείται με την ΕΠΣΑΝΑ, παρά μόνο με τις εκλογές στην ΕΠΟ! Έτσι, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν σωστές και αδιάβλητες εκλογές. Το παρασκήνιο έχει φουντώσει, κι όποιος χάσει σ’ αυτές τις αρχαιρεσίες δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθεί το αποτέλεσμα! Κάνετε κάτι πριν είναι πολύ αργά...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money