Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ



Το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ συγκάλεσε την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων–μελών της, έχοντας υπόψη το καταστατικό της Ένωσης και την υπ’ αριθμό 25-9/6/16 απόφασή του. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται οι λεπτομέρειες για την σύγκληση και την διαδικασία των αρχαιρεσιών, που θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Holiday Inn (Αττική Οδός), την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 18.00.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
01. Ανάγνωση και επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.
02. Εκλογή τριών (3) γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
03. Επικύρωση πρακτικών της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 8/6/2015.
04. Επικύρωση πρακτικών της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 2/12/2015.
05. Επικύρωση απόφασης Δ.Σ. για αποβολή των κάτωθι σωματείων–μελών, που δεν συμμετέχουν αδικαιολόγητα για δύο ποδοσφαιρικές περιόδους στα πρωταθλήματα της Ένωσης (άρθρο 16 του καταστατικού): 1) ΑΟ ΠΑΡΝΗΘΑΪΚΟΣ, 2) ΑΟ ΒΑΡΝΑΒΑ, 3) ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ, 4) ΑΟ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ, 5) ΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, 6) ΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 5Χ5, 7) ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΡΟΤΣΑ, 8) ΑΧΑΡΝΑΪΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΥΛΙΖΑΣ, 9) ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ, 10) ΩΡΙΩΝΕΣ.
06. Έκθεση Διοικητικού απολογισμού για την περίοδο από 9/6/2015 μέχρι 6/6/2016.
07. Υποβολή προς έγκριση του διοικητικού απολογισμού της περιόδου από 9/6/2015 έως 6/6/2016.
08. Έκθεση οικονομικού απολογισμού για την περίοδο από 1/1/2015 έως 31/12/2015.
09. Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο από 1/1/2015 έως 31/12/2015.
10. Υποβολή προς έγκριση του οικονομικού απολογισμού της περιόδου από 1/1/2015 έως 31/12/2015.
11. Έκθεση και υποβολή προς έγκριση του προϋπολογισμού της περιόδου από 1/1/2017 έως 31/12/2017.
12. Επικύρωση απόφασης Δ.Σ. για εισδοχή των σωματείων ΑΣ ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ, ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ως νέα μέλη στην Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.
13. Εκλογή 2 μελών εφορευτικής επιτροπής.
14. Αρχαιρεσίες για την εκλογή 11 (ένδεκα) τακτικών και 11 (ένδεκα) αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.
15. Αρχαιρεσίες για την εκλογή 3 (τριών) τακτικών και 3 (τριών) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η τακτική Γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 19.00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού.
Επίσης, σύμφωνα με το καταστατικό (άρθρο 28, παρ.1) της τακτικής Γενικής Συνέλευσης προεδρεύει πάντοτε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., της δε Εφορευτικής Επιτροπής προεδρεύει δικαστικός αντιπρόσωπος, ο οποίος θα διορισθεί από τον Προϊστάμενο του Πρωτοδικείου (άρθρο 30, παρ. 4 εδ. ε’).
Κάθε σωματείο–μέλος εκπροσωπείται στη Γ.Σ. από έναν τακτικό, κι έναν αναπληρωματικό αντιπρόσωπο (άρθρο 22, παρ. 1). Ο τακτικός αντιπρόσωπος μαζί με τον αναπληρωματικό του, ορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. των σωματείων (άρθρο 21, παρ.2).

Οι αντιπρόσωποι νομιμοποιούνται με την κατάθεση στην Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. το αργότερο τρεις (3) ημέρες, μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας αποστολής, προ της έναρξης της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι μέχρι την 18 Ιουνίου ημέρα Σάββατο και ώρα 13.00, ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου του αντιπροσωπευόμενου σωματείου–μέλους (άρθρο 21, παρ. 3).
Μέλος του Δ.Σ. και της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. δεν μπορεί να είναι αντιπρόσωπος σωματείου–μέλους κατά την Γενική Συνέλευση (άρθρο 21, παρ. 5).
Κάθε  σωματείο διαθέτει στην τακτική Γενική Συνέλευση μία ψήφο (άρθρο 22, παρ. 2).
Τα μέλη ασκούν το δικαίωμα ψήφου τους, μέσω των νομίμων αντιπροσώπων. Κάθε αντιπρόσωπος έχει το δικαίωμα μιας ψήφου και δεν δύναται να αντιπροσωπεύσει περισσότερα από ένα σωματεία–μέλη. Ο αναπληρωματικός ψηφίζει εφόσον απουσιάζει ο τακτικός (άρθρο 29, παρ. 2).
Οι αποφάσεις στην Γ.Σ. λαμβάνονται με ονομαστική κλήση κάθε σωματείου–μέλους και εκδήλωση της ψήφου, εκτός εάν αποφασισθεί από τα 2/3 των μελών μυστική ψηφοφορία.
Οι αρχαιρεσίες διενεργούνται πάντοτε ως μυστικές, με ψηφοδέλτια (άρθρο 29, παρ. 5).

Για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.AN.A. κάθε σωματείο–μέλος, μπορεί να υποδεικνύει έναν (1) υποψήφιο ως τακτικό και έναν (1) ως αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ., με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου (άρθρο 30, παρ. 2α).
Η υπόδειξη υποψηφίων γίνεται από τα σωματεία–μέλη εγγράφως τέσσερις (4) τουλάχιστον ημέρες πριν την συνερχόμενη ημέρα για την εκλογή της διοικήσεως, τακτική Γενική Συνέλευση, ήτοι μέχρι τις 17 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00. Ταυτόχρονα με την υπόδειξη, κατατίθενται στην Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. πιστοποιητικό ποινικού μητρώου του υποψηφίου και υπεύθυνη δήλωσή του ότι δεν εμπίπτει στα κωλύματα και στους περιορισμούς του Παραρτήματος Α’ του καταστατικού της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. (άρθρο 30, παρ. 3).

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. ανακηρύσσει τους υποψηφίους προς εκλογή, πέντε (5) ώρες πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 13.00, πριν την Γενική Συνέλευση και καταρτίζεται το ψηφοδέλτιο  εκλογής (άρθρο 30, παρ. 4).
Κατά την ψηφοφορία σημειώνονται επί του ψηφοδελτίου με σταυρό προτίμησης:
α) υποχρεωτικά ένδεκα (11), υποψήφιοι από τους προτεινόμενους ως τακτικά μέλη του Δ.Σ.
β) μέχρι ένδεκα (11), από τους προτεινόμενους ως αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ.
γ) υποχρεωτικά τρεις (3) υποψηφίους από τους προτεινόμενους ως τακτικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής και
δ) μέχρι τρεις (3) από τους προτεινόμενους ως αναπληρωματικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Ψηφοδέλτιο που φέρει μεγαλύτερο ή μικρότερο αριθμό σταυρών προτίμησης από τον ως άνω αναφερόμενο για τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. και την Ε.Ε. θεωρείται άκυρο.
Ομοίως, ψηφοδέλτιο που φέρει σταυρούς προτίμησης περισσότερους από τους αναφερόμενους για τις περιπτώσεις β’, δ’, θεωρείται επίσης άκυρο (άρθρο 30, παρ. 5).
Τα θέματα που αφορούν την εκπροσώπηση των σωματείων–μελών της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. και κάθε άλλο που αφορά την τακτική Γενική Συνέλευση, ρυθμίζονται από τις διατάξεις του καταστατικού της Ένωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money