Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΣΑΝΑ: ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ



Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής με ανακοίνωση της διοίκησής του «συγχαίρει την νεοεκλεγείσα διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ και εύχεται στον κ. Γιαρένη και στα στελέχη του, με οργάνωση και προγραμματισμό -σε συνεργασία με τους προπονητές- να προχωρήσουν σε μεγαλύτερη αναβάθμιση των πρωταθλημάτων της Ένωσής μας».

ΔΗΛΩΣΗ ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ
Ο γνωστός γιατρός και υποψήφιος με την «Νέα Δυναμική» Θοδωρής Παπαργυρίου, μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών για νέα διοίκηση στην ΕΠΣΑΝΑ και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επειδή από την Πέμπτη και μετά όλα τα σωματεία ότι κι αν ψήφισαν πρέπει να συνυπάρξουν, καλό θα ήταν οι χωρισμοί μεταξύ ηθικών και ανήθικων, φθαρμένων και άφθαρτων, χονδρών και αδυνάτων, να μαζευθούν απ’ όλους. Αν όσα πέφτουν στην αντίληψη όλων όσων με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το τελευταίο διάστημα έχουν ασχοληθεί με τις εκλογές κατεγράφοντο, θα έπρεπε να είχαμε μεταναστεύσει! Κάθε σωματείο ψήφισε σύμφωνα με τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις του. Τελεία και παύλα.
Υπενθυμίζω ότι ψηφίσαμε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια διοίκηση στην ΕΠΣΑΝΑ. Και όχι για τους τρεις εκπροσώπους που θα πάνε στην Γ.Σ. της ΕΠΟ. Όπως όλοι γνωρίζουν, οι μεγάλοι από μεθαύριο θα μας ξεχάσουν, μέχρι την επόμενη φορά.
Θα ήθελα να μιλούσαμε και να συγκρίναμε προγράμματα, αλλά όπως είναι τα πράγματα, δεν έχει σημασία. Απλά, να θυμόμαστε ότι από μεθαύριο θα είμαστε και πάλι μόνοι μας».
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ
Αντιπρόεδρος Φοίβου Βάρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money