Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΠΟ ΦΕΙΓ-ΒΟΛΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΑ



Κάποιοι φανατικοί φίλοι της ομάδας του Κουβαρά, κυκλοφόρησαν στο χωριό φέιγ-βολάν, με κείμενο κατά του προέδρου της ομάδας κ. Χελιώτη. Η ανακοίνωση υπογράφεται από τους «Μαχητές του Κουβαρά», όπως γράφει στο τέλος. Για προβοκάτσια και μεθόδους Γκαίμπελς κάνει λόγο η παράταξη «Νέα Δυναμική», καθώς είναι γνωστό ότι ο Α.Ο. Κουβαράς έχει ταχθεί υπέρ της παράταξης «Ανανέωση Επιτέλους».
Το έντυπο που κυκλοφόρησε, γράφει:
«Προς τον πρόεδρο του Α.Ο. Κουβαρά και κάθε ενδιαφερόμενο.
Κύριε Χελιώτη, με αφορμή τα πολύ άσχημα γεγονότα, τα οποία έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες και τα οποία δυσφήμισαν έναν ιστορικό σύλλογο, τον οποίο υπηρέτησαν εκατοντάδες των συγχωριανών μας σε όλη την μακρόχρονη πορεία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, ζητούμε να συγκαλέσετε άμεσα Γενική Συνέλευση, ώστε να αποφασισθεί τι μέλλει γενέσθαι και αν θα πρέπει πλέον ο Α.Ο. Κουβαρά, να συμμετάσχει στις εκλογικές διαδικασίες των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων την προσεχή Τετάρτη 22/6/2016.
Συλλογισθήκατε τι θα συμβεί αν εκλεγεί η παράταξη με την οποία αντιδικείτε; Πώς θα σταθείτε σαν πρόεδρος του ΑΟ. Κουβαρά στην συνέχεια; Πώς θα πορευθεί ο σύλλογος και με ποια ψυχολογία θα βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για ν’ αγωνισθούν οι ποδοσφαιριστές, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι οι πάντες διάκεινται δυσμενώς εναντίον της ομάδος, λόγω των δικών σας αβελτηριών;
Η ψήφος του Α.Ο. Κουβαρά θα πρέπει να πάει σ’ εκείνους που εγγυούνται μια καλύτερη προοπτική για τον σύλλογο!!! Οποιαδήποτε παρέκκλιση απ’ αυτό τον σκοπό, υποκρύπτει …δόλο;
Εσείς πλέον, δεν δύνασθε να εκπροσωπείτε την ομάδα. Οποιαδήποτε μονομερής ενέργεια απ’ την πλευρά σας, θα δηλοί σκοπιμότητα και όχι μόνον.
Δεν μπορείτε να αναλάβετε τέτοιες ευθύνες, μετά απ’ όσα συνέβησαν, και που πρωτεργάτης είσθε εσείς. Αμαυρώσατε την ιστορία του συλλόγου και του χωριού.
ΥΓ. Η ομάδα έπεσε κατηγορία. Μήπως θα έπρεπε κάποιος ή κάποιοι να απολογηθούν γι’ αυτό»;
                                                          Οι μαχητές του Α.Ο. Κουβαρά

Η ανακοίνωση της «Νέας Δυναμικής»:
«Επειδή κάποιοι έχουν ήδη προσπαθήσει να μας εμπλέξουν με τα φέιγ-βολάν που υποστηρίζουν ότι ρίχτηκαν στον Κουβαρά, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν έχουμε καμία σχέση, καθώς από την στιγμή που έχουν κατατεθεί τα πληρεξούσια των ομάδων στην ΕΠΣΑΝΑ, δεν έχει ισχύ η όποια απόφαση για σύγκληση Γ.Σ. του συλλόγου Α.Ο. Κουβαράς. Δηλώνουμε, λοιπόν, ότι πρόκειται για προβοκάτσια! Αυτά παραπέμπουν σε μεθόδους Γκαίμπελς. Άλλωστε, οι μεθόδοι των ανανεωτών, να κρύβονται πίσω από τέτοια πράγματα, είναι γνωστές σε όλους (θυμηθείτε το epsanasecrets).
ΥΓ. Ο Κουβαράς απ' ότι μάθαμε έχει ορίσει Γ.Σ. για την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουνίου, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητήσει κάποιος έκτακτη Γενική Συνέλευση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money