Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΤΕΛΙΚΑ, 55 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ



Συνεδρίασε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/6) το Δ.Σ. της Ένωσης και ασχολήθηκε με τις προεκλογικές υποχρεώσεις της απερχόμενης διοίκησης. Κατ’ αρχήν αποφασίσθηκε ότι εφ’ όσον δεν υπάρξει οριστικό αποτέλεσμα στις εκλογές της ερχόμενης Τετάρτης, στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ (που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή 24/6) θα εκπροσωπήσουν την Ένωση οι διατελέσαντες πρόεδροι κ.κ. Φλαμπούρης, Αποστολίδης και Παπαμακάριος.
Στην συνέχεια, αφού ολοκληρώθηκε η κατάθεση πληρεξουσίων αντιπροσώπων των σωματείων-μελών, ακολούθησε η διαδικασία αναγνώρισης κι επικύρωσης των εκπροσώπων κάθε σωματείου-μέλους. Η κάθε παράταξη που μετέχει στις αρχαιρεσίες (όπως είχε δικαίωμα), παρέδωσε ομαδική κατάσταση των εκπροσώπων σωματείων-μελών που την υποστηρίζουν.
Ύστερα από τον έλεγχο των κατατεθέντων δικαιολογητικών, εγκρίθηκε ως καταστατικά σωστή, η συμμετοχή συνολικά 59 σωματείων-μελών, που κατέθεσαν τα δικαιολογητικά τους για την τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑΝΑ. Απερρίφθη ακόμη και η συμμετοχή του συλλόγου Αστέρας Διονύσου (πρώην Σεπολιακός), που διατηρεί μόνο γυναικείο τμήμα, επειδή είχε υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση περί συμμετοχής του σε πρωταθλήματα υποδομών και τελικά δεν συμμετείχε (έστω κι αν δεν υφίστανται παρόμοια πρωταθλήματα στην ΕΠΣΑΝΑ).
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, από τα 59 δεν εγκρίθηκε (βάσει καταστατικού) η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία 4 σωματείων, τα οποία παρουσίασαν δύο πληρεξούσια με διαφορετικούς εκπροσώπους! Πρόκειται για τον Νικηφόρο, τον Αμφιάραο Καλάμου, τον Μαύρο Αετό Πολυδενδρίου και τον Νικολακάκη.
Έτσι, δικαίωμα ψήφου έχουν τελικά 55 σωματεία-μέλη.
Από την πλευρά της, η παράταξη «Ανανέωση Επιτέλους», κατέθεσε 27 πληρεξούσια (εκ των οποίων φαίνεται να της απομένουν με δικαίωμα ψήφου τα 22), ενώ η «Νέα Δυναμική – Συνεργασία» κατέθεσε 24 (εκ των οποίων φαίνεται να της απομένουν με δικαίωμα ψήφου επίσης τα 22). Απ’ εκεί και πέρα, υπήρξαν και περί τα 10 σωματεία-μέλη, που κατέθεσαν μεμονωμένα τις εκπροσωπήσεις τους.
Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα με αυτά τα στοιχεία. Όμως, η διαρροή εκπροσώπων από σωματεία των δήμων Ωρωπού και Αχαρνών, δείχνει να αποδυναμώνει την παράταξη «Ανανέωση Επιτέλους».

ΔΗΛΩΣΗ «ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»
Η παράταξη του κ. Παπαμακάριου, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επικύρωσης των εκπροσώπων κάθε σωματείου-μέλους, έδειχνε πιο αισιόδοξη για το τελικό αποτέλεσμα και σε δήλωσή του, ο επικεφαλής της «Νέας Δυναμικής – Συνεργασίας», είπε: «Νομίζω ότι διαθέτουμε την πλειοψηφία. Μας υποστηρίζει ένας αριθμός σωματείων γύρω στα 30 και πιστεύω ότι το σκηνικό των εκλογών έχει μάλλον καθαρίσει. Απομένουν λίγες ημέρες για να αποδειχθούν όσα υποστηρίζω. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων γνωρίζουν περισσότερα και είναι οι απόλυτοι κριτές αυτών των αρχαιρεσιών».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money