Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ: ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.



Καθόλου πολιτισμένο δεν ήταν το κλίμα στην αποψινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, στην οποία το μέλος Θωμάς Ρούσσης (που ήταν απών επί μήνες από τα συμβούλια αλλά παρουσιάσθηκε ως κομήτης στις τελευταίες συνεδριάσεις), όχι μόνο αρνήθηκε να παραιτηθεί γιατί την εκθέτει με την παρουσία του (έχει καταδικασθεί για τοξικές χωματερές στο Συκάμινο), αλλά πήρε πρωτοβουλία κι επέμεινε -στο όνομα της τήρησης του καταστατικού- ν’ αποκλεισθεί από τις αρχαιρεσίες της Τετάρτης 22ας Ιουνίου, ο σύλλογος γυναικών Αστέρας Διονύσου (πρώην Σεπολιακός), που ανήκει στην ΕΠΣΑΝΑ, μετέχει στο πρωτάθλημα Γ’ εθνικής γυναικών της ΕΠΟ, αλλά δεν διαθέτει ομάδα υποδομών (όπως αναφέρει το καταστατικό της Ένωσης, χωρίς να λέει τι γίνεται στην περίπτωση γυναικείας ομάδας αφού η ΕΠΣΑΝΑ δεν έχει πρωταθλήματα γυναικών)!
Αντίθετα, κανείς δεν είπε ότι ο Νικηφόρος (κι άλλοι σύλλογοι) νοικιάζει ομάδα υποδομών, πληρώνοντας το …εύλογο ποσό των 1.000 ευρώ, ώστε να θεωρείται ότι διαθέτει την απαραίτητη καταστατική δυνατότητα συμμετοχής στο ανδρικό πρωτάθλημα!
Η αντιπαράθεση στο θέμα αυτό του κ. Ρούσση με τον κ. Μπέτση (ο οποίος ζήτησε να τεθεί στην κρίση της γενικής συνέλευσης), οδήγησε τον δεύτερο σε ηχηρή αποχώρηση από την συνεδρίαση…
Μετά από μια μάλλον προσυνεννοημένη διαδικασία, οι αντίπαλες πλευρές του Δ.Σ. (παρόντος και του ενδιαφερομένου Δ. Γιαρένη) αποφάσισαν να «κόψουν» 4 σωματεία από την εκλογική διαμάχη (Προφήτης Ηλίας, Πόρτο Ράφτη, Αναγέννηση Β. Προαστίων και Αστέρας Διονύσου). Τα 3 από τα 4 αυτά σωματεία δεν είχαν επίσημη συμμετοχή σε πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ, επειδή δεν χρησιμοποίησαν δελτία αγωνιστικής αναγνώρισης της ΕΠΟ (εμφανίσθηκαν με καταστάσεις εγκεκριμένες από την Ένωση).

* Αργότερα, η απίστευτη παρέα των διοικούντων την Ένωση, προχώρησε σε αναδιάρθρωση του Δ.Σ., τοποθετώντας τον Γ. Φλαμπούρη στην θέση του προέδρου και τον Δ. Βελτανιώτη στην θέση του γενικού γραμματέα! Κινήσεις για την προσωπική ικανοποίηση του κ. Φλαμπούρη…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money