Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΕΞΕΛΕΓΗ Η ΙΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ



Με την επανεκλογή του Σταύρου Πλακαντωνάκη στην προεδρία και των συνεργατών του στο Δ.Σ. του συλλόγου, ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Άρη Βούλας. Ουσιαστικά επανεξελέγησαν ακριβώς οι ίδιοι 11 παράγοντες της απελθούσης διοικήσεως!
Στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η νέα διοίκηση, αναφέρονται τα εξής:
«Το νέο ενδεκαμελές διοικητικό συμβούλιο του Άρη Βούλας, που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 6.6.2016 και συγκροτήθηκε αυθημερόν σε σώμα, αποτελείται από τον Σταύρο Πλακαντωνάκη (πρόεδρο) και μέλη τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Μάρκο Γαβαλάκη, Παναγιώτη Πάσσα, Δημήτρη Παπαδήμα, Άγγελο Μακρή, Αργύρη Αργυρόπουλο, Στέλιο Τσαλδάρη, Μάνο Σοφιανόπουλο, Σπύρο Βογιατζή και Χρήστο Στεργιόπουλο.
Το νεοεκλεγέν συμβούλιο αναλαμβάνει καθήκοντα σε μία ιδιαιτέρως δύσκολη γενικώς συγκυρία, ταυτόχρονα όμως και σε μία περίοδο κατά την οποία διάφορα χρονίζοντα προβλήματα που απασχολούν επί μακρόν τον σύλλογο, όπως αυτό της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων όπου φιλοξενείται, έχουν τεθεί -με την αμέριστη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής- σε πορεία αντιμετώπισής των. Οι αθλητές, οι γονείς των παιδιών και τα μέλη του συλλόγου, ευχήθηκαν στο νέο συμβούλιο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money