Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ο Γ. ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ Δ. ΓΙΑΡΕΝΗ


Αυτός είναι ο λευκός φάκελλος, με τα στοιχεία που δηλώνει ο κ. Παπαμακάριος

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δυναμική» και πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος, σε δήλωσή του αναφέρει γιατί μήνυσε τον επικεφαλής της παράταξης «Ανανέωση Επιτέλους» Δ. Γιαρένη. Επίσης καλεί τα σωματεία να καταγγέλλουν στον εισαγγελέα, κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στον επηρεασμό τους.
Το πλήρες κείμενο της δήλωσης Παπαμακάριου, έχει ως εξής: «Την Πέμπτη 9/6/2016 ο συνδυασμός μας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάλεσε τα σωματεία να μην υποκύπτουν σε εκβιασμούς και απειλές. Την επομένη, Παρασκευή 10/6 και ώρα 4.30’ μ.μ. εμφανίσθηκαν δύο εύσωμοι κύριοι στο σπίτι μου, στην Κάντζα. Την ώρα εκείνη απουσίαζα, κι αυτοί άφησαν ένα φάκελο που περιείχε χρήματα στην πόρτα του σπιτιού! Ο φάκελος απέξω έγραφε «Δημήτρης Γιαρένης» και δίπλα «Προς Κουβαρά»! Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου, τηλεφώνησα στον κ. Γιαρένη και τον ρώτησα «τι είναι ο φάκελος αυτός που γράφει τ’ όνομά του»… Αντί για απάντηση, ο κ. Γιαρένης με εξύβρισε χυδαιότατα, αναφερόμενος στην οικογένειά μου.
Όλως τυχαίως, μετά από 2 ώρες περίπου, ο κ. Χελιώτης, πρόεδρος του Κουβαρά, εξέδωσε ανακοίνωση και κατηγόρησε τον κ. Χρυσάφη για εκβιασμό. Τυχαίο;
Την Δευτέρα 13/6, κατέθεσα μήνυση κατά του κ. Γιαρένη, για εξύβριση και απειλή.
Ύστερα απ’ αυτά, καλώ τους προέδρους των σωματείων να μην υποκύπτουν σε απειλές και άλλα, και να καταγγέλλουν κάθε τέτοιου είδους ενέργεια στον συνδυασμό μας ή στον εισαγγελέα.
Όσοι είδαν την χθεσινή εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας», θα άκουσαν τον δικηγόρο κ. Πάτση, πρώην πρόεδρο της Νίκης Βόλου, να ονοματίζει ως αιχμή του δόρατος στις εκλογές των Ενώσεων, τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τον κ. Γιαρένη. Και κάποιους άλλους…
Οι τακτικές αυτές είναι ξένες προς εμάς, που ασχολούμεθα με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό καλά και πάλι όλους τους προέδρους να καταγγείλουν απειλές και άλλες ενέργειες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money