Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΠΡΩΤΕΑΣ: ΜΕ ΓΡΗΓ. ΤΖΑΒΙΔΑ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ



Με πρωτεργάτη τον 43χρονο επιχειρηματία Γρηγόρη Τζαβίδα, ιδιοκτήτη του αθλητικού χώρου «ΑΝΙΜΑ» στην Ανάβυσσο, ο Πρωτέας Παλαιάς Φωκαίας απέκτησε νέα διοίκηση!
Την περασμένη Τετάρτη 22/6, η πλειοψηφία των μελών του συλλόγου συγκεντρώθηκε στην ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση και στο τέλος έγιναν αρχαιρεσίες κι αναδείχθηκε το νέο σχήμα του Δ.Σ., στο οποίο μετέχει και ο απελθών πρόεδρος Αδάμ Μενεγάκης. Θυμίζουμε την ενασχόληση του κ. Τζαβίδα και παλαιότερα με το ποδόσφαιρο της Αν. Αττικής, όταν είχε δημιουργήσει τον Απόλλωνα Αναβύσσου.
Οι φίλοι του Πρωτέα ικανοποιήθηκαν ιδιαίτερα από την εξέλιξη των πραγμάτων, καθώς όλοι όσοι συμμετείχαν στις εργασίες της συνέλευσης (περισσότερα από 30 μέλη) ήταν αυτοί που ενδιαφέρονται για την ομάδα και τα παιδιά του χωριού (όπως και των γύρω περιοχών), στα οποία θα στηρίξουν τις προσπάθειές τους για δημιουργία νέου δυναμικού συνόλου.
Προπονητής θ’ αναλάβει ο διπλωματούχος κ. Σιδέρης, που είχε και τις υποδομές του Απόλλωνα Αναβύσσου (ο κ. Τζαβίδας διατηρεί ακόμη τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής).
Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από 11 μέλη (9 τακτικά και 2 αναπληρωματικά), ως εξής: Γρηγόρης Τζαβίδας, Αδάμ Μενεγάκης, Θανάσης Γλυκός, Χριστόφορος Τσούνης (μέχρι εφέτος ποδοσφαιριστής), Κώστας Τσούνης, Βασίλης Τσομίδης, Σωτήρης Μακροδημήτρης, Γιάννης Μύρικνας, Ηλίας Μπουκουβάλας και αναπληρωματικοί Μανώλης Τσαλικίδης (πρώην δήμαρχος Π. Φωκαίας), Χρήστος Μακροδημήτρης.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα, χωρίς να είναι πρόεδρος ο κ. Τζαβίδας.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money