Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ – ΧΡΥΣΑΦΗ



Ο Γιώργος Παπαμακάριος έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών και την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στην Ένωση: «Θέλω να συγχαρώ τα σωματεία για την επιλογή τους στις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ και να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τις ομάδες τους και την Ένωση.
Επίσης, θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους 23 «ήρωες» που στάθηκαν όρθιοι σε όλες τις πιέσεις που δέχθηκαν… Να τους υποσχεθώ ότι θα είμαι δίπλα τους και ότι θα τους συμπαρασταθώ με όλες μου τις δυνάμεις.
Καλή τύχη στην Ένωση»».
Από την πλευρά του, ο Σταύρος Χρυσάφης σε κίνηση ανωτερότητας, πλησίασε μπροστά σε όλους τον Δημήτρη Γιαρένη και του έδωσε συγχαρητήρια, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Αργότερα, ανάρτησε στην ιστοσελίδα του την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο επικεφαλής της Νέας Δυναμικής Σταύρος Χρυσάφης, ευχαριστεί θερμά όσα σωματεία τον ψήφισαν, καθώς και όσα δεν τον ψήφισαν! Συγχαρητήρια στην νέα διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ και στον πρόεδρό της κ. Γιαρένη. Η Νέα Δυναμική και ο επικεφαλής της Σταύρος Χρυσάφης, σας εύχονται να επιτελέσετε το έργο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money