Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΤΑΦΛΟΥ – ΤΣΙΚΛΟΥ



Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής Ηλίας Ντάφλος, επανήλθε στις δηλώσεις Τσίκλου και ανακοίνωσε τα εξής: «Αξιότιμε κύριε Τσίκλο, γνωρίζετε τον σεβασμό μου προς το πρόσωπό σας. Ως πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ανατολικής Αττικής και ως πρώην αρχιδιαιτητής, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εν μέρει εκ μέρους σας αποκατάσταση των διαιτητών μας.
Εφόσον όμως -όπως δηλώνετε- είχατε διαπιστώσει ότι υπήρχε μία οργανωμένη και καθοδηγούμενη ομάδα διαιτητών, οφείλατε τότε να επισκεφθείτε τον αρμόδιο εισαγγελέα και να καταγγείλετε το γεγονός αυτό, προκειμένου να προστατεύσετε από την μεριά σας τον χώρο. Απεναντίας, επικαλείσθε το γεγονός αυτό τώρα, πριν από τις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ, χωρίς μάλιστα να κατονομάζετε τα μέλη της οργάνωσης αυτής ώστε να τεθούν στο περιθώριο.
Παρόλα αυτά, ποτέ δεν είναι αργά. Σας ζητώ να κατονομάσετε τα μέλη της οργανωμένης και καθοδηγούμενης ομάδας -όπως επικαλείσθε- και να την καταγγείλετε στον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να υποστούν τις όποιες συνέπειες του νόμου για τυχόν έκνομες ενέργειες. Σε αντίθετη περίπτωση, είμαι υποχρεωμένος με την επιστροφή μου στην Αθήνα (και να είστε βέβαιος πως θα το πράξω) να ζητήσω ως πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, να διερευνηθούν οι καταγγελίες σας από τον αρμόδιο εισαγγελέα και θα σας ζητήσω να συνεισφέρετε με τα στοιχεία που έχετε στην εξυγίανση που κι εσείς επιθυμείτε. Επί προσωπικών αντιπαραθέσεων δεν δύναμαι να τοποθετηθώ, καθώς θα συγκληθούν τα αρμόδια όργανα του Συνδέσμου μας».
Μετά τιμής
Ηλίας Ντάφλος
Πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Ανατολικής Αττικής.

* Σε απάντηση της νεότερης ανακοίνωσης του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ανατολικής Αττικής, ο κ. Τσίκλος έδωσε στην δημοσιότητα την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να δηλώσω ότι με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα από την απάντηση του κ. Ντάφλου, ότι όλα βαίνουν καλώς στην διαιτησία της Ανατολικής Αττικής. Πρωτιά πανελλαδική και ίσως παγκόσμια. Γνωρίζετε κ. Ντάφλο πολύ καλά σε ποιούς αναφέρθηκα στην συγκέντρωση του κ. Γιαρένη. Ό,τι αφορά την σύγκληση οργάνων, την προσφυγή στον εισαγγελέα κλπ, σας δηλώνω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το μόνο που θέλω να σας γνωρίσω, είναι ότι με τρομοκρατία δεν μπορείς να διοικήσεις τίποτα στο ποδόσφαιρο».
Μιχάλης Τσίκλος
Πρόεδρος του Ολυμπιακού Λαυρίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money