Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ–ΤΖΟΡΒΑΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ



Η διοίκηση του Α.Ο. Γλυκών Νερών υπό την προεδρία του Γιώργου Δρούγκα, πιστή στο δόγμα της λειτουργίας του συλλόγου με κύριο γνώμονα τις καλές υποδομές σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τους προπονητές Γιώργο Καπουράνη και Αλέξανδρο Τζόρβα, οι οποίοι ανέλαβαν ως τεχνικοί διευθυντές την λειτουργία των ακαδημιών των Γλυκών Νερών!
Αρχίζοντας την εφαρμογή ενός μακρόπνοου προτύπου σχεδιασμού οργάνωσης και διοίκησης του συλλόγου, η διοίκηση του Α.Ο. Γλυκών Νερών προχώρησε στην απόφαση της παραμονής στο τμήμα ανδρών του προπονητή Βασίλη Καραούλη, όπως και στην παραχώρηση της ευθύνης των ακαδημιών στους έμπειρους και επαγγελματίες προπονητές -και πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές- Γιώργο Καπουράνη και Αλέξ. Τζόρβα, οι οποίοι θα συντονίσουν την προσπάθεια ανάδειξης των ταλέντων του συλλόγου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Είναι γνωστό ότι ο κ. Καπουράνης εκτός της σπουδαίας καριέρας που έκανε ως ποδοσφαιριστής, εργάσθηκε επί 6 χρόνια ως υπεύθυνος του δικτύου σχολών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οπότε οι γνώσεις του στον τομέα αυτό ξεπερνάει το πλαίσιο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Επίσης, ο διεθνής τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τζόρβας, που απεχώρησε πρόσφατα από την ενεργό δράση, συνεχίζει την ποδοσφαιρική του ζωή ως προπονητής, κι ασχολείται με τις ομάδες ακαδημιών, μεταλαμπαδεύοντας στα παιδιά τις γνώσεις του.
Σε δήλωσή του ο Γιώργος Καπουράνης, είπε: «Ευχαριστώ την διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο, που εμπιστεύθηκαν σ’ εμάς τις ακαδημίες του Α.Ο. Γλυκών Νερών. Είναι νέα αντίληψη αυτή που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Η εκπαίδευση των παιδιών από τους προπονητές θα γίνει με πρωτοποριακό τρόπο. Στο πρώτο κομμάτι επιμόρφωσης θα βοηθήσουμε τα παιδιά να μάθουν καλό ποδόσφαιρο (η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός) και μετά θα έχουν πολλές ευκαιρίες να περάσουν στο δεύτερο στάδιο. Γι’ αυτό χρειάζεται η άμεση συνεργασία των γονέων, οι οποίοι πρέπει να αφήσουν ελεύθερα τα παιδιά, ώστε να επιλέγουν μόνα τους. Σ’ αυτές τις ηλικίες εμείς παίζουμε πάνω απ’ όλα ρόλο παιδαγωγού και μετά προπονητού. Ελπίζω η συνεργασία να στεφθεί με επιτυχία».
Εξάλλου, ο Αλέξανδρος Τζόρβας, τόνισε: «Έχουμε στόχο να δημιουργήσουμε μια πρωτοποριακή αθλοπαιδεία, που θα έχει ποδοσφαιρικό-εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Θέλουμε να φτιάξουμε ακαδημίες αθλητών που θα εκπαιδεύονται τόσο από ποδοσφαιρικής πλευράς όσο και από πλευράς καλού χαρακτήρα. Παράλληλα, θέλουμε μέσα από τον κοινωνικό ρόλο της προσπάθειας, να δημιουργήσουμε κι ένα τμήμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Επιθυμούμε τα παιδιά να φεύγουν χαρούμενα από το γήπεδο. Μακάρι οι ακαδημίες σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναπτυχθούν και να τροφοδοτήσουν τόσο την ανδρική ομάδα όσο και ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών».

* Η παραμονή του προπονητή Βασίλη Καραούλη στην τεχνική ηγεσία των Γλυκών Νερών είναι δεδομένη. Ήδη, ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Πάντως, υπάρχουν και αποχωρήσεις παικτών, όπως των Λάβδα, Μουσαράι, Γερογιάννη, ενώ φημολογείται κι αυτή των Κουτρομάνου, Βάρδα, Δογάνη.

* Σε προπονητικό φιλικό που έγινε χθες Σάββατο στο γήπεδο Παιανίας, ο Παμπαιανικός νίκησε τα Γλυκά Νερά με 3-2.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money