Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ – ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ


Ο Γιάννης Καμπουρίδης

Με την επανεκλογή του Γιάννη Καμπουρίδη στην θέση του προέδρου του Δ.Σ., ολοκληρώθηκαν οι επαναληπτικές αρχαιρεσίες και η νέα συγκρότηση σε σώμα του διοικητικού συμβουλίου του Παλληνιακού. Η Γενική Συνέλευση της 4/6/2016 εξέλεξε σχεδόν τα ίδια άτομα στη νέα διοίκηση, η οποία στην συνεδρίαση της 6/6/2016 επανασυγκροτήθηκε σε σώμα με ομόφωνη απόφαση, ως εξής:
Πρόεδρος: Καμπουρίδης Γιάννης
Αντιπρόεδρος: Μπούρας Κώστας
Γεν. γραμματέας: Αναστασίου Χρήστος
Ταμίας: Θεοχάρης Λευτέρης
Αναπλ. ταμίας: Καρανίκας Αποστόλης
Μέλη: Κυριόπουλος Άγγελος, Αδαμόπουλος Νίκος, Αποστολόπουλος Σωτήρης, Παξιμάδης Γιάννης, Κακλαμάνος Νίκος, Ασημακόπουλος Ηλίας,  Κουτσώνας Αντώνης.

* Το νέο Δ.Σ. του Παλληνιακού σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι «νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του Ομίλου για την καθολική συμμετοχή τους στην Γενική Συνέλευση της 4/6/2016. Στην διάρκεια της Γ.Σ. επικράτησε συναινετική διάθεση ενώ μέσα από την εποικοδομητική συζήτηση, την ανταλλαγή απόψεων, την κατάθεση προτάσεων και κυρίως την εμπιστοσύνη προς τα πρόσωπα παλαιών και νέων μελών, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις που βοηθούν το έργο διοίκησης του Παλληνιακού».
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται: «Το νέο Δ.Σ. υπόσχεται ότι θα κάνει κάθε τι δυνατό που θα βοηθήσει τον Παλληνιακό να πετύχει τους στόχους του και καλεί όλα τα μέλη, παλαιά και νέα, στην κοινή προσπάθεια. Η δύναμη του Παλληνιακού μας είναι οι ακαδημίες του, οι παίκτες της ομάδας, οι προπονητές, τα μέλη του συλλόγου, οι φίλοι του. Στο σημείο αυτό, θα ήταν αγνωμοσύνη και κυρίως αδικία να μην ευχαριστήσουμε τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ, που λόγω αυξημένων επαγγελματικών και άλλων υποχρεώσεων αποχώρησαν. Ευχαριστούμε τους κ.κ. Βαγγέλη Αλμπάνη, Βαγγέλη Κοσιώνη, Θόδωρο Καλφακάκο και Νίκο Τσεμπελίκο για την προσφορά τους. Ειδικότερα ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Αλμπάνη, ο οποίος μαζί με παίκτες και προπονητές, ήταν οι βασικότεροι κρίκοι στην αλυσίδα των επιτυχιών της προηγούμενης χρονιάς. Βασικός χορηγός την σεζόν που πέρασε και μεγάλος φίλος της Παλληνιακής ομάδας. Παρά την αποχώρησή του από το ΔΣ, παραμένει κοντά στον σύλλογο, με συμμετοχή στην προσπάθεια για νέες επιτυχίες. Τους ευχαριστούμε όλους, τόσο για την συμβολή τους όσο και για την δέσμευση ότι θα είναι κοντά στον Παλληνιακό μας».
Ο πρόεδρος Γιάννης Καμπουρίδης
Ο γεν. γραμματέας Χρήστος  Αναστασίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money