Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΤΡΙΓΛΙΑ: ΠΑΡEMEINE O ΣΟΛΔΑΤΟΣ – ΞΕΠΕΡΑΣΘΗΚΕ Η ΚΡΙΣΗ






Η κρίση που ξαφνικά δημιουργήθηκε στα διοικητικά της Τριγλίας Ραφήνας, ξεπεράσθηκε μετά την μεσονύκτια δήλωση του Βαγγέλη Σολδάτου, περί παραμονής του στην προεδρία του Δ.Σ.
Ο κ. Σολδάτος ανεκάλεσε την αρχική παραίτηση από την προεδρία του συλλόγου και παρέμεινε στην θέση του συνεχίζοντας να ηγείται του ιστορικού σωματείου.
Σε σχετική δήλωσή του ανέφερε: «Μετά από ασφυκτικές πιέσεις των μελών του Δ.Σ. της Τριγλίας Ραφήνας και της αγάπης για την ομάδα μας, παραμένω στην προεδρία του συλλόγου για να ολοκληρώσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε.
ΥΓ: Όσο για την προσωρινή χαρά κάποιων, θα πρέπει να ξέρουν ότι είμαι γεννημένος για τα δύσκολα.
Ο πρόεδρος Βαγγέλης Σολδάτος».


Η διοικητική κρίση που φάνηκε να σοβεί στην Τριγλία, μετά την δήλωση αιφνίδιας παραίτησης του προέδρου της Βαγγέλη Σολδάτου, ανάγκασε αρχικά το Δ.Σ. να εκδώσει ανακοίνωση για συγκρότηση υπηρεσιακού σχήματος διοίκησης, μέχρι την Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουνίου 2016.
Η κίνηση του κ. Σολδάτου, ξάφνιασε τους φίλους και τους παράγοντες της ομάδας, αλλά φαίνεται ότι η θέση του οφειλόταν σε εσωτερικές συγκρούσεις και διαφορές αντιλήψεων στον τρόπο διοίκησης του σωματείου.
Η ανακοίνωση της Τριγλίας ανέφερε: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας μετά από την παραίτηση του κ. Σολδάτου Ευάγγελου από πρόεδρος του Δ.Σ., ανακοινώνει ότι θα πορευθεί με υπηρεσιακό διοικητικό συμβούλιο, ως την Γ.Σ. που θα διεξαχθεί την 16/6/2016».

* Θυμίζουμε ότι μόλις χθες, ο πρώην πρόεδρος (και μέλος της σημερινής διοίκησης) της Τριγλίας Γιώργος Χαχολάκης, έγραψε τα ακόλουθο σχόλιο στην ιστοσελίδα του: «Το 1997 ξεκινήσαμε μια προσπάθεια για την αναστήλωση αυτής της ιστορικής ομάδος και καταφέραμε, πάντοτε με σύνεση, πολύ σκέψη και κόπο, να την ανεβάσουμε στα ψηλά σκαλοπάτια του ελληνικού ποδοσφαίρου!!
Το κάναμε με ανιδιοτέλεια και με μοναδικό κριτήριο την υπερβολική αγάπη που είχαμε γι’ αυτή την ομάδα, που μας είχε μεγαλώσει και ήταν η οικογένειά μας…
Κάποιοι, στον βωμό ενός καπρίτσιου, πάνε να τα καταστρέψουν όλα και ν’ αφήσουν πίσω στάχτες! Μακάρι να ξέρουν τι κάνουν και που βαδίζουν. Μακάρι να βγω εγώ λάθος, κι όλα να πάνε καλά!
Με τον Τσέπα και τον Σκαφίδα, όπως και με τον Μέλβιν (σ.σ. Ζέκιο) πριν, κάνουν τεράστια λάθη... Μια ομάδα φτιάχνεται με πολύ κόπο και καταστρέφεται δυστυχώς πολύ εύκολα. Ελπίζω τώρα, που δεν έμεινε κανείς, να είστε ευχαριστημένοι»!!!

* Εξάλλου, χθες μετά την αρχική παραίτηση Σολδάτου, το μέλος της διοίκησης και εκ των υπευθύνων των υποδομών της Τριγλίας Λευτέρης Βρετζάκης, ανάρτησε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Καλησπέρα. Είμαι ένας από τους 15 βλάκες, που πέρυσι φτιάξαμε το νέο συμβούλιο της Τριγλίας. Την χρονιά που πέρασε, δεν καταφέραμε απολύτως τίποτα!
Το μόνο που μπορέσαμε να κάνουμε, είναι να πάρουμε μια ομάδα απ' το πουθενά, χωρίς παίκτες, χωρίς μπάλλες, χωρίς ρούχα, χωρίς αποθήκη, χωρίς τίποτα, κι απλά να τερματίσουμε 3οι, πίσω από ΟΦΗ και Φωστήρα (ομαδούλες), να πάρουμε το Κύπελλο που δεν το είχαμε πάρει ΠΟΤΕ, να πάμε στους 4 σε όλη την Ελλάδα στο Κύπελλο όλων των κυπελλούχων ερασιτεχνών και οι νέοι της ακαδημίας μας να πάρουν το πρωτάθλημα…
Επίσης, η ακαδημία από 65 παιδιά που αναλάβαμε, έχει φθάσει τα 170 μόνο. Έτσι, λοιπόν, φθάνουμε στο συμπέρασμα ότι το συμβούλιο και ειδικά ο πρόεδρος Βαγγέλης, είμαστε ένα μάτσο άχρηστοι, που θέλουν να καταστρέψουν την ομάδα. Αυτοί, λοιπόν, που απ' το ‘97 κάνουν προσπάθεια (και πραγματικά τιμούμε την προσπάθεια αυτή) καλό θα ήταν σήμερα να σκεφθούν αν κάνανε καλό ή κακό στην ομάδα που αγαπάνε. Καληνύχτα λοιπόν και όνειρα γλυκά»…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money