Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Ο ΗΛ. ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΕΛΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ!



Ο γνωστός για την θητεία του στα διαιτητικά πράγματα της ΕΠΣΑΝΑ Ηλίας Μικρόπουλος, που δηλώνει μη εν ενεργεία διαιτητής ΕΠΣΑΝΑ και δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου, έδωσε στην δημοσιότητα ένα λιβελλογράφημα, σε απόδειξη της απαράδεκτης, αντικοινωνικής και σχεδόν ρατσιστικής του συμπεριφοράς. Θεωρεί τον εαυτό του ως τον μοναδικό αυθεντικό εκπρόσωπο των ιδρυτών της ΕΠΣΑΝΑ (δεν ξέρουμε ποιος του έχει δώσει αυτό το δικαίωμα) και χαρακτηρίζει με τον χειρότερο τρόπο όλους όσους προσπαθούν -έστω και με λανθασμένο τρόπο- για το καλό  της Ένωσης.
Αντί να κοιτάξει τι έκανε ο ίδιος την περίοδο που ήταν υπεύθυνος, επιμένει να μπερδεύει την διαιτησία με τον παραγοντισμό των σωματείων! Ισχυρίζεται με πάθος ότι τα γνωρίζει όλα (δηλαδή είναι παντογνώστης) και θέλει αθέατος να διοικεί την Ένωση, επηρεάζοντας άλλους που κάνουν ό,τι τους λέει! Θεωρώντας ότι η Ένωση περίπου «του ανήκει», ο κ. Μικρόπουλος, προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες σωματείων και όποτε νομίζει ότι χάνει μέρος της δύναμής του καταφεύγει σε υποτιμητικές δημόσιες δηλώσεις. Είναι, επίσης, αυτός που στο όνομα της τιμιότητάς του, βρίζει «θεούς και δαίμονες» όταν απλά διαφωνεί με αποφάσεις διαιτητών (που μπορεί και να μην είναι λανθασμένες), αλλά όταν πηγαίνει στα γήπεδα, ως παρατηρητής διαιτησίας (παρ’ ότι δήλωνε ότι δεν επρόκειτο ποτέ να υπογράψει διοριστήριο στην ΕΠΟ), ξέρει να φωνάζει (στην διάρκεια του αγώνα) προς τον διαιτητή: «Δείξε του κίτρινη κάρτα, όχι κόκκινη»!
Αποτέλεσμα της απρεπούς συμπεριφοράς του Ηλία Μικρόπουλου, ήταν η αντιπάθεια πολλών σωματείων και παραγόντων προς την διοίκηση της Ένωσης. Αντί να περιορισθεί στα διοικητικά του Συνδέσμου Διαιτητών, ο κ. Μικρόπουλος επιμένει να καθοδηγεί (κατά την άποψή του) παράγοντες και διαιτητές της Ένωσης, λες και είναι ο Βούδας της περιοχής!
Άραγε, ο ίδιος σε ποια συμμορία μετείχε όταν ήταν στα πράγματα; Στου «Ρίνγκο» ή στου «Τσάνγκο»;
Δυστυχώς, έτσι παρέσυρε και πρώην υπεύθυνους της διαιτησίας, που ανέχθηκαν τις παρωχημένες αντιλήψεις του. Επειδή, λοιπόν, ο κ. Μικρόπουλος παραγοντίζει επικίνδυνα και παράλληλα θέλει να ελέγχει και την διαιτησία, καλό είναι να κληθεί κάποτε σε απολογία από την όποια διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, ως μη εν ενεργεία διαιτητής της Ένωσης, για να δώσει εξηγήσεις ως προς τα λεγόμενά του… Αρκετά πια με τις υπερβολές του.

Στην επιστολή του, που έδωσε χθες στην δημοσιότητα, ο κ. Μικρόπουλος έγραψε: «Αρχαίο πνεύμα αθάνατο, αγνέ πατέρα του ωραίου του μεγάλου και του αληθινού. Ποιού ωραίου, ποιού μεγάλου και ποιού αληθινού, ρε παππού! Αυτοί είναι απατεώνες… Θυμάμαι, όταν καθόμασταν απέναντι από την Γ.Γ. Αθλητισμού, κι ανέβαιναν οι κύριοι πρόεδροι να πάρουν άλλοι τα λεφτά (δολάρια), άλλοι τα χορταρένια γήπεδα, κι άλλοι τις άδειες ΠΡΟ-ΠΟ. Μου έλεγες: «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη», όπως έλεγε και ο Καλογήρου στην ταινία... Σήμερα, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, είναι πολλά τα λεφτά παππού!
Οι τρείς υποψήφιοι πρόεδροι ανήκουν, οι δύο στην συμμορία του Ringo, κι ο άλλος στην συμμορία του Tsango, και οδηγούν τους προέδρους των ομάδων στην Τράπεζα, για να κάτσουν στην ουρά, ποιος θα πάρει πιο πολλά δολάρια! Πολύ λίγο τους ενδιαφέρει η ΕΠΣΑΝΑ, τα πρωταθλήματά της, το ευ αγωνίζεσθαι και το ήθος των αθλητών. Δεν βλέπουν το μίσος που προοιωνίζεται για τα επόμενα χρόνια, που θα επιφέρει βία, νοθεία και επεισόδια. Αλλά τέτοιοι πρόεδροι που είναι, τέτοια ΕΠΣΑΝΑ τους πρέπει. Και όπως έλεγε ένας παλιός πολιτικός, «αυτή η στάνη, αυτό το τυρί βγάζει».
Συγχαρητήρια, λοιπόν, για την κατάντια των εκλογών της Ένωσης, κύριοι Σταύρο, Δημήτρη και Γιώργο! Καταφέρατε το όραμα των ιδρυτών να το εξευτελίσετε και να το ρίξετε στον Καιάδα.
Υ.Γ. Όσο για τον γέρο κίναιδο, τον παλιολούγκρα, που αφήνει υπονοούμενα για εμένα, είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία μου στο ποδόσφαιρο της Ελλάδος, της ΕΠΣΑ και της ΕΠΣΑΝΑ. Και όταν με πιάνει στο στόμα του και αφήνει υπονοούμενα, να βγάζει το -όφωνο από αυτό (το στόμα του)».
ΗΛΙΑΣ ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ – Μη εν ενεργεία διαιτητής ΕΠΣΑΝΑ – Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money