Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΡΟΧΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΛΙΜΑ…



Εκβιασμοί και απειλές άρχισαν να καλύπτουν τον γαλάζιο ουρανό της ΕΠΣΑΝΑ, ενόψει των εκλογών της 22ας Ιουνίου!
Χθες, έγινε γνωστό ότι ο Κουβαράς επανήλθε στο μαντρί του ενώ ο Πανσταυραϊκός δεν κατάφερε να απεμπλακεί από τα δεσμά του…
Είναι μερικές μόνο από τις κινήσεις, οι οποίες δημιούργησαν εκνευρισμό σε αρκετούς παράγοντες -ασχολούμενους πλέον (πολύ έντονα) επαγγελματικά- με την εύρεση νέων υποστηρικτών των δύο παρατάξεις που ερίζουν για την πλειοψηφία!
Είναι χαρακτηριστικό το περιεχόμενο των ανακοινώσεων που δόθηκαν στην δημοσιότητα από κάθε πλευρά.
Πιο αξιοσημείωτη ήταν η ανακοίνωση της «Νέας Δυναμικής», που κάνει λόγο για νίκη στις επερχόμενες αρχαιρεσίες, διακηρύσσοντας ότι αποτελεί πλέον το φαβορί για επικράτηση. Ενώ, μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο κ. Χρυσάφης χαρακτήριζε την παράταξή του ως αουτσάιντερ!
Στην ανακοίνωση της παράταξης «Νέα Δυναμική», αναφέρεται: «Επειδή κάποιοι έχουν χάσει κάθε έλεγχο, καλό θα είναι να γνωρίζουν από σήμερα όλες οι ομάδες, πως δεν θα πρέπει να φοβούνται ή να υποκύπτουν σε οποιονδήποτε εκβιασμό και οποιαδήποτε απειλή. Τους καλούμε να καταγγείλουν τέτοια φαινόμενα στην παράταξή μας «Νέα Δυναμική», από την οποία και θα επιβληθεί η δικαιοσύνη! Θέλουμε τα σωματεία να γνωρίζουν από σήμερα ότι είμαστε το μεγάλο φαβορί για την επικράτηση, κι αυτό δεν θα αλλάξει μέχρι το τέλος των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Θα είμαστε νικητές! Μάλιστα, μέχρι τις εκλογές, η «Νέα Δυναμική» δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει ακόμη μία ανοικτή συγκέντρωση».
Η αντίπαλη πλευρά, η παράταξη «Ανανέωση Επιτέλους», καθησύχασε τους φίλους της, υπογραμμίζοντας στην δική της ανακοίνωση, ότι θα διαφυλάξει την ηρεμία και ομαλότητα του υπολοίπου προεκλογικού κλίματος (που προφανώς έχει διαρραγεί)...
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης: «Ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Ανατολικής Αττικής, είμαστε μια παρέα-οικογένεια, κι έτσι θα συνεχίσουμε όσο και να θέλουν κάποιοι να την χαλάσουν... Δεσμευόμαστε σαν συνδυασμός ότι και στις λίγες ημέρες που απομένουν, θα διαφυλάξουμε την ηρεμία και την ομαλότητα.
Υ.Γ: Όσον αφορά το φαβορί, θα το δείξει στις 22/6 η κάλπη»...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money