Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΤΣΙΚΛΟΣ: «ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ»…



Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλης Τσίκλος, απάντησε στην επιστολή των κ.κ. Ντάφλου και Σούλου, με την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν αναφέρθηκα σε καμία περίπτωση συνολικά, ότι δηλαδή οι διαιτητές είναι ανίκανοι να ανταποκριθούν με επάρκεια στο έργο τους. Μίλησα για μία οργανωμένη ομάδα, καθοδηγούμενη, που πρέπει να απαξιωθεί ή εν πάση περιπτώσει να συμμορφωθεί προς τους κανόνες του αθλήματος που όλοι υπηρετούμε. Αυτή είναι η γνώμη μου και ευθαρσώς την αναφέρω παντού. Άλλωστε ο μοναδικός λόγος που ασχολήθηκα με τις εκλογές της Ένωσης είναι αυτός. Προσωπικά κ. Ντάφλο, γνωρίζετε πολύ καλά ότι πολλάκις έχω δώσει συγχαρητήρια σε πολλούς διαιτητές για την άψογη διαιτησία τους, ακόμα και όταν η ομάδα μου έχανε.
Εσείς τα βλέπετε όλα τέλεια. Όταν, λοιπόν, εσείς τα βλέπετε όλα τέλεια, αυτομάτως χάνεται κάθε ελπίδα να αλλάξει κάτι στην Ένωσή μας. Αντί να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να τα δημοσιοποιείτε στον Τύπο, καλό θα ήταν να απομονώσετε στελέχη σας, που με τα ακατανόμαστα λιβελλογραφήματά τους, πολύ γρήγορα θα δώσουν λόγο στην ελληνική δικαιοσύνη (τόσο σε ποινικό επίπεδο όσο και σε αστικό). Καταλήγοντας, δηλώνω ότι το πιο εύκολο πράγμα είναι κάποιος να ρίχνει λάσπη. Θα καταλάβει το λάθος του όταν θα πληρώσει τα αποτελέσματα».
Μιχάλης Τσίκλος
Πρόεδρος του Ολυμπιακού Λαυρίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money