Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ!



Οι παράγοντες που προΐστανται παρατάξεων, δεν μπορούν να συγκροτήσουν ένα σωστό ψηφοδέλτιο, αλλά διεκδικούν την διοίκηση της Ένωσης!
Ύστερα από 4ωρη επεισοδιακή συνεδρίαση του Δ.Σ., αποφασίσθηκε να ψηφίσουν τελικά 56 σωματεία (θα ψηφίσει και ο Νικολακάκης). Οι υποθέσεις των Νικηφόρου, Μαύρου Αετού Πολυδενδρίου και Αμφιάραου Καλάμου, συζητήθηκαν επί μακρόν αλλά δεν ελήφθη καμία απόφαση… Πάντως, ο Γιάννης Γκαράνης, έθεσε υποψηφιότητα που ακυρώθηκε, επειδή έχει ακόμη δελτίο ποδοσφαιριστή! Επίσης, υπήρξε έντονη συζήτηση για την Δόξα Κορωπίου και το πληρεξούσιο που παρουσίασε για λογαριασμό του συλλόγου ο Δημ. Μαγγανάς.
Η Γενική Συνέλευση θα ψηφίσει για όσες ακόμη αδυναμίες μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκειά της…
Νωρίτερα δημιουργήθηκε μπάχαλο με τις υποψηφιότητες! Αρκετοί υποψήφιοι δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν εγκαίρως απόσπασμα ποινικού μητρώου ή ακυρώθηκαν γιατί είχαν κώλυμα συμμετοχής (π.χ. έχουν ακόμη δελτίο ποδοσφαιριστή), με αποτέλεσμα να αποφασισθεί από κοινού, η συμμετοχή όλων των υπόλοιπων υποψηφίων στο κοινό ψηφοδέλτιο. Αποδείχθηκε, έτσι, η προχειρότητα και αδιαφορία των υπευθύνων να ασχοληθούν και όσων προσπάθησαν να δημιουργήσουν προσωρινές παρατάξεις αλλά δεν ενδιαφέρθηκαν για τις λεπτομέρειες στις υποψηφιότητες!
Τα σωματεία-μέλη θα κληθούν να ψηφίσουν πλέον από ένα ψηφοδέλτιο, τους 11 που θέλουν να διοικήσουν την Ένωση! Υποψήφιοι για τακτικά μέλη του Δ.Σ. είναι 24 άτομα, για αναπληρωματικοί είναι 18 υποψήφιοι και από 5 (τακτικοί και αναπληρωματικοί) είναι οι υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Το ραντεβού είναι στις 6 μ.μ. στο Holiday Inn της Αττικής Οδού…
* Η πλήρης σύνθεση του ψηφοδελτίου, έχει ως εξής:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money