Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΑΓΓ. ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ



«Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς όλους τους συμπατριώτες μου της Ανατ. Αττικής, φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, δημοσιοποιώ την απόφασή μου να διεκδικήσω με τον συνδυασμό "ΑΝΑνέωση Επιτέλους", μια θέση συμβούλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατ. Αττικής στις επικείμενες εκλογές, στις 22 Ιουνίου 2016.
Η απόφασή μου αυτή πηγάζει από την αγάπη στον γενέθλιο τόπο μου και στο ομορφότερο άθλημα, το ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο που για τους ρομαντικούς φίλους του -που με τιμή ανήκω σε αυτούς- είναι “στάση και φιλοσοφία ζωής”. Οραματίζομαι ένα ποδόσφαιρο υψηλών ιδανικών, πανανθρώπινων αξιών και ευγενούς άμιλλας.
Με σηματοδότη και άστρο φωτεινό καθοδήγησης την ηθική, τη δουλειά, την παραγωγή ιδεών, τον πατριωτισμό και την πίστη στο Θεό, πιστεύω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου στην τελική νίκη της νεοϊδρυθείσας παράταξης με την ονομασία "ΑΝΑνέωση Επιτέλους". Μια ανανέωση (αναγέννηση), που θα συντελεστεί με τη συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων του ποδοσφαίρου και της ευρύτερης κοινωνίας της Ανατ. Αττικής, με απώτερο σκοπό την επίτευξη του οράματος για ένα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μια Ε.Π.Σ. πρότυπα και κορυφαία σε όλη την Ελλάδα.
Χειρότερο από το να ανέχεσαι την αδικία, είναι να μην μπορείς να την αλλάξεις... Κι εμείς πρέπει να την αλλάξουμε. Το μέλλον μας ανήκει!
Ευχαριστώ από καρδιάς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Λαυρίου κ. Μιχάλη Τσίκλο και το ΔΣ της ομάδας, για την υπόδειξη υποψηφιότητας ως τακτικού μέλους στο καινούργιο συμβούλιο της Ένωσης, την οποία καθολικά ενέκριναν.
Ελπίζω οι εκλογικές διαδικασίες να επιφέρουν ένα ανανεωμένο ΔΣ που να χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια, διορατικότητα και καινοτομία στον τρόπο λήψης αποφάσεων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money