Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ

Με βασικό θέμα την αντικατάσταση του παραιτηθέντος προέδρου της Επιτροπής Παρατηρητών Γιώργου Νικολάου (φωτο), συνεκλήθη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ για το απόγευμα της Παρασκευής 30/8. 
Η συνεδρίαση, πάντως, δεν έχει σχέση με θέματα της Επιτροπής Διαιτησίας!
Και όσοι διαδίδουν ότι υπάρχει αντιδικία μεταξύ διοίκησης και Ε.Δ. «πλανώνται πλάνην οικτράν»! 
Η σχέση συνεργασίας της διοίκησης με τον Σύνδεσμο Διαιτητών είναι αγαστή όπως πάντα. Άλλωστε, όσοι επικαλούνται ή μηχανεύονται κάποια διαμάχη, είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αριστείδη Σπανέα, στο πρόσφατο μνημόσυνο του πατέρα του Θωμά Ρούσση, στο Συκάμινο, όπου παρευρέθη. Όμως, κανείς δεν ρώτησε τον κ. Σπανέα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα… Γιατί δεν το έκαναν; Φοβήθηκαν;

Ούτε ο κ. Μικρόπουλος (το όνομα του οποίου γράφεται επίσης) έχει κάνει κάποια δημόσια δήλωση, που να φανερώνει κάποιο πρόβλημα. Οπότε, όσοι ψιθυρίζουν «διάφορα», γιατί το κάνουν άραγε; Επειδή προφανώς έχουν μάθει μόνο να υβρίζουν και να συμπεριφέρονται απρεπώς προς όλους όσους προσφέρουν έργο στην μέχρι πέρυσι εγκαταλελειμμένη Ένωση, που αποτελούσε τον αποδιοπομπαίο τράγο των ΕΠΣ της ΕΠΟ και μόλις τώρα αρχίζει όχι μόνο να «στέκεται στα πόδια της» αλλά να αποτελεί και φορέα σωστής πολιτικής για το ποδόσφαιρο της περιοχής.

Γι’ αυτό η ΕΠΣΑΝΑ είναι και θα παραμείνει από τις Ενώσεις εκείνες που θα διατηρήσει την καλή της σχέση και συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών.

Άλλωστε, σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Παπαμακάριος, διαθέτει την στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών του διοικητικού συμβουλίου, που βλέπουν ότι ακολουθεί την σωστή και πρέπουσα πολιτική για το συμφέρον των 60 σωματείων που εκπροσωπεί.

Και όσοι διαφωνούν, είναι αυτοί που δεν κατανοούν ότι η διοίκηση μιας Ένωσης αποτελεί την ψηφισμένη «έκφραση» των μελών – σωματείων της. Τα σωματεία δεν ενδιαφέρονται απλά να παίζουν σ’ ένα «τυποποιημένο» πρωτάθλημα. Θέλουν να λειτουργούν οι κανονισμοί και οι θεσμοί, ώστε να παίζουν ποδόσφαιρο τα παιδιά, και όχι οι παράγοντες στην πλάτη των παιδιών! Αυτό επιδιώκει και η σημερινή διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, αντίθετα με τις προηγούμενες διοικήσεις!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money