Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΚΟΡΩΠΙ 4–4


Πολύ ευχάριστο παιχνίδι απόλαυσαν οι αρκετοί θεατές που βρέθηκαν στην Παλλήνη το Σάββατο 24/8, για να παρακολουθήσουν την φιλικά αναμέτρηση του Παλληνιακού με το Κορωπί, που έληξε ισόπαλη 4-4.  
Πολλά νέα πρόσωπα και στις δύο ομάδες, παρουσίασαν ισχυρά σύνολα, κι έδειξαν ότι οι ομάδες θα πραγματοποιήσουν σημαντική πορεία στο νέο πρωτάθλημα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές και δοκίμασαν διάφορα σχήματα, χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους.

Το τελικό αποτέλεσμα (4-4) είναι μικρό για να παρουσιάσει την πραγματικότητα. 
Ο Παλληνιακός προηγήθηκε στο 20’ με 3-0 (και 4-1 με πέναλτυ στο 55’) έχοντας σκόρερ τον εντυπωσιακό νεαρό νεοαποκτηθέντα Ηλία Βασιλό, ο οποίος σημείωσε 3 τέρματα και συμπαραστάτη τον επίσης έξοχο Δημήτρη Κοβάνη, που πέτυχε το τέταρτο.

Το Κορωπί μείωσε στο 40’ σε 3-1, με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Μινάι. Στη συνέχεια έκανε αντεπίθεση διαρκείας, έχασε καταπληκτικές ευκαιρίες αλλά σιγά-σιγά από την διαφαινόμενη συντριβή, κατάφερε σε 20’ λεπτά να ισοφαρίσει 4-4 με τρία καταπληκτικά γκολ. Δύο από τον Κάρο, κι ένα από τον Δήμα.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μαργέλης, Δημητρακάκης, Μπλιάμπλιας, Καλούδης, Πανακούλιας, Μπερέτης, Κούνας, Βασιλός, Σιάσιος, Κοβάνης. Έπαιξαν ακόμη: Λάσα, Σταυρουλάκης, Μπατζής, Κοκκινάκης, Δαραμούσκας, Σπανός.

ΚΟΡΩΠΙ: Ιντζόγλου, Πρέκας, Μουτάφης, Γούλας, Μπιρμπίλης, Μουρούτης, Χοντάι, Κάρο, Καραΐνδρος, Αλεξίου, Μινάι. Έπαιξαν ακόμη: Μιχάλης, Παππάς, Δήμας, Λούτζη, Νικολού, Μπανάι, Αντωνάκας. 
* Στα στιγμιότυπα, οι ομάδες του Παλληνιακού και του Κορωπίου, όπως παρατάχθηκαν στην έναρξη του μεταξύ τους φιλικού αγώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money