Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ


Το πρώτο ραντεβού των παικτών του Α.Ο. Συκαμίνου για την νέα αγωνιστική περίοδο, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27/8 με πολλά χαμόγελα. Η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Βαγγέλη Λεμπούση και ο προπονητής Παναγιώτης Λάμπρου, υποδέχθηκαν τους 33 παίκτες της ομάδας που έκαναν την πρώτη τους προπόνηση.
Την προπόνηση παρακολούθησε και ο εκ των ιδρυτών του συλλόγου και πρώην πρόεδρος του συλλόγου Θωμάς Ρούσσης, σήμερα γενικός γραμματέας της ΕΠΣΑΝΑ. Ο πρόεδρος του Α.Ο.Σ. Βαγγέλης Λεμπούσης ευχήθηκε «καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και καλή δύναμη σε όλους».
Νέα πρόσωπα στο εφετινό ρόστερ του Συκαμίνου αποτελούν οι Τάσος Πούγιας, Τριαντάφυλλος Δημητριάδης, Βαγγέλης Τζεβελέκος, Νίκος Ανυφαντής. Επέστρεψαν στην ενεργό δράση μετά από ένα χρόνο απουσίας, οι Διονύσης Κατσαμπέκης, Στέφανος Γκας, Παναγιώτης Παλαμίδας.
Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και τις παρακολουθούν όλοι οι παίκτες, εκτός του έμπειρου επιθετικού Γιώργου Τζιαχρήστα, ο οποίος τραυματίσθηκε σε αγώνα 5Χ5 και αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα σε 20 ημέρες.
Πριν την πρώτη προπόνηση έγινε αγιασμός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money