Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: ΦΘΗΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΛΟΓΩ 50ΧΡΟΝΩΝ!



Με την ευκαιρία του επερχόμενου -το 2014- εορτασμού 50 χρόνων από την ίδρυση του Kυανού Αστέρα Βάρης, το δραστήριο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σαιζόν κοστίζουν μόνο 50 ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο, οι οπαδοί του Αστέρα και οι φίλοι του ποδοσφαίρου της περιοχής, θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες πρωταθλήματος Γ’ εθνικής, όπως και τους αγώνες κυπέλλου που θα παίξει η ομάδα στο στάδιο Βάρης. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν  εισιτήριο διαρκείας σε αυτήν την προνομιακή τιμή, μπορούν να το παραλάβουν από τα γραφεία του συλλόγου στο χρονικό διάστημα 20 Αυγούστου – 10 Σεπτεμβρίου. 

* Σε αγώνα προετοιμασίας ο Αστέρας Βαρης νίκησε την ομάδα Κ-20 του Πανιωνίου με 3-1. Πολύ καλό τεστ του Αστέρα, παρά την κούραση των παικτών. Προηγήθηκε 3-0 στο α' ημίχρονο με γκολ των Ζώνα, Καζαντζή, Κρίλη. Στο β' μέρος οι νέοι του Πανιωνίου μείωσαν (3-1) . Ο προπονητής κ. Αθανασιαδης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές του Αστερα, κι έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Τα επόμενα φιλικά του Αστέρα: Με την Κηφισια την Τετάρτη 21/8, και την Δευτέρα 26/8 με την Τριγλία Ραφήνας. Και τα δύο ματς θα διεξαχθούν στο στάδιο Βάρης, ώρα 18.00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money