Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΒΟΗΘΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ


Πέντε διαιτητές της ΕΠΣΑΝΑ αξιολογήθηκαν στον πίνακα διαιτητών Γ’ εθνικής κατηγορίας. Ο Μιχάλης Μαλαμάς επελέγη μεταξύ των υποψηφίων για ένταξη στην Β’ εθνική. Παρέμεινε στον πίνακα ο Γιάννης Παπάζογλου. Επανήλθε στην ενεργό δράση και αξιολογήθηκε η Ελένη Αντωνίου. Επαναξιολογήθηκε ο Δημήτρης Μανιώτης και προβιβάσθηκε ο Αλέξανδρος Δραγάτης.
Στον πίνακα βοηθών διαιτητών αξιολογήθηκαν 3 από την ΕΠΣΑΝΑ για 
την Γ’ εθνική κατηγορία. 
Ο Κώστας Γουργιώτης, ο οποίος εντάχθηκε στη λίστα ταλέντων, ο Νίκος Ρούντος (υποψήφιος προβιβασμού) και ο Μανώλης Δουλγεράκης. Αναμένεται να δώσουν εξετάσεις κι άλλοι υποψήφιοι προς αξιολόγηση βοηθοί διαιτητές.


Πέντε διαιτητές της ΕΠΣΑΝΑ αξιολογήθηκαν επίσης, στον πίνακα της Δ’ εθνικής. Πρόκειται για τους Χρήστο Βάκκα, Ανδρέα Βλάχο, Θεόδωρο Γουρνιά, Γιώργο Κάντζο και Γιώργο Καπόγλη. Μάλιστα, ο 22χρονος Ανδρέας Βλάχος και ο 23χρονος Γιώργος Καπόγλης, εντάχθηκαν στον πίνακα των υποψηφίων ανόδου στην Γ’ εθνική.

Στον πίνακα Δ’ εθνικής αναμένεται να ενταχθούν αργότερα και οι Αριστείδης Γαλάνης, Θανάσης Ζαχαρόπουλος και Μιχάλης Αντιπαριώτης, εφ’ όσον περάσουν τις σχετικές αθλητικές δοκιμασίες και τις αντίστοιχες γραπτές εξετάσεις.


* Ως παρατηρητές Γ’ κατηγορίας αξιολογήθηκαν από την ΕΠΣΑΝΑ, οι Ηλίας Ντάφλος (αρχιδιαιτητής), Γιάννης Στασινός και Βασίλης Σπαθής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money