Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ


Από την Πέμπτη 22/8 άρχισε την προετοιμασία της η ομάδα του Καπανδριτίου, με προπονητή τον καταξιωμένο Τάσο Μπαλτά. Οι παίκτες αφού πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις, συνέχισαν με τις κουραστικές προπονήσεις φυσικής κατάστασης, με ρόστερ 23 –νεαρών στην πλειοψηφία τους– παικτών. Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και δίνουν όλοι το παρόν στην προσπάθεια του συλλόγου να «κτίσει» μια αξιόμαχη νέα ομάδα.
Στις μεταγραφές αποκτήθηκαν:
- Από τον Βαρνάβα ο Βαγγέλης Πέτρου, που αγωνιζόταν πέρυσι στον Ραμνούντα Γραμματικού.
- Ο 21 χρόνων Χάρης Στέργιος, που ξεκίνησε από την ΑΕΚ και μετά έξι χρόνια θητείας σε όλα τα τμήματα υποδομών της Ένωσης (αφού ήταν μέλος και της ανδρικής ομάδας επί Χιμένεθ την περίοδο 2010-2011), πέρυσι έπαιξε στον Ελπιδοφόρο. Πρόκειται για σπουδαία μεταγραφή του Καπανδριτίου. Ο Στέργιος αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ.
- Επίσης, γίνονται συζητήσεις με έναν τερματοφύλακα και δύο άλλους παίκτες προς απόκτηση.
- Στην ανδρική ομάδα προωθήθηκαν και δύο 15χρονοι (γεννηθέντες το 1998).
Μεταγράφηκε από το Καπανδρίτι στον Ηλυσιακό, ομάδα Γ’ εθνικής, ο 24χρονος μέσος (από τα μεγάλα ταλέντα της περιοχής) Κώστας Μίχας. Παλαιότερα ο Μίχας αγωνίσθηκε με τα χρώματα του Ελπιδοφόρου, των Λουκισσίων, του Φωστήρα και του Πανερυθραϊκού.
Επίσης, μετακινήθηκε ο τερματοφύλακας Βαζαίος Μανουσάκης στον Ολυμπιακό Αγ.  Στεφάνου. Υφίσταται το ενδεχόμενο αποχώρησης κι ενός ακόμη παίκτη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money