Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΚΟΡΩΠΙ: Ο Α.Ο.Κ. "ΨΑΧΝΕΤΑΙ" - Η ΔΟΞΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Κορωπίου προσέφυγαν την Τετάρτη 31/7 στο Πρωτοδικείο, προκειμένου να διορισθεί νέα διοίκηση στον σύλλογο… Δεν έγιναν ακόμη γνωστές οι προθέσεις του προέδρου Παν. Αλεξανδρή. 
Πάντως, είναι δεδομένο ότι μερικοί παίκτες πήραν τα δελτία τους και μετεγράφησαν σε άλλους συλλόγους, όπως π.χ. ο έμπειρος Βασίλης Ντούνης που πήγε στην Θύελλα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ
Εξάλλου, η Δόξα Κορωπίου ανακοίνωσε ότι εκπρόσωποί της είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Δ. Κιούση, από την οποία εξασφάλισαν την στήριξη της δημοτικής αρχής. 
Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται: «Η συνάντηση της διοίκησης με τον δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Κιούση, αποδείχθηκε υπέρ το δέον ουσιαστική. Ο πρόεδρος της Δόξας Κορωπίου Δημήτρης Μαγγανάς, παρουσία του αντιδημάρχου Θανάση Πουλάκη και των μελών του διοικητικού συμβουλίου Χρήστου Μανασσή, Χρήστου Γούλα, Θανάση Βουγιούκα, Σοφιανού Πρόφη, Θοδωρή Λεβαντέζου και Ευγενίου Γκίκα, εξέθεσαν τα προβλήματα της ομάδας σε φιλικό κλίμα. 
Το όφελος αυτής της συνάντησης ήταν η έγκριση καταβολής υπολοίπου επιχορήγησης ποσού 6.000 ευρώ, προς εξόφληση του δευτέρου μισού της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2012-2013 και μέρους της ενίσχυσης για το πρώτο μισό της ποδοσφαιρικής περιόδου 2013-2014. 
Παράλληλα, τα μέλη του Δ.Σ. της Δόξας υποσχέθηκαν πως δεν πρόκειται να απαιτήσουν άλλα χρήματα για την χρήση του έτους που διανύουμε. Στο τέλος, οι δύο πλευρές έδειξαν ικανοποιημένες από την συνάντηση και ο πρόεδρος του συλλόγου Δ. Μαγγανάς ευχαρίστησε δημόσια τον δήμαρχο, για την βοήθεια που παρέχει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money