Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής (Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.) δηλώνω  ότι παραιτούμαι από όλες τις επιτροπές που κατείχα ως πρόεδρος ή απλό μέλος, όπως και από την θέση του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα, που με είχε ορίσει το Συμβούλιο.
Οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση αυτή, είναι οι κάτωθι: 
Τα σωματεία της Ένωσης στις εκλογές τις 29/6/2012, με την ψήφο τους αποφάσισαν ότι την Ένωση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια έπρεπε να την διοικήσει η παράταξη στην οποία συμμετείχα τόσο εγώ όσο και ο Γ. Παπαμακάριος ως απλοί στρατιώτες και στην διάθεση των σωματείων και του ποδοσφαίρου.
Ουδέποτε κάποιος εκ των δύο μας είχε εκφράσει την επιθυμία να ηγηθεί της παράταξης, πόσο μάλλον να γίνει πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. 
Τον Νοέμβριο του 2012, ο Γ. Παπαμακάριος εκμεταλλευόμενος τις συγκυρίες και αποκαλώντας τον προηγούμενο πρόεδρο κ. Δημήτριο Βελτανιώτη «βλαχοδήμαρχο» (ο οποίος εξ αρχής είχε εκδηλώσει την επιθυμία να ηγείται της παρατάξεώς μας), έγινε πρόεδρος και από τότε άλλαξε τελείως συμπεριφορά. 
Έγινε αλαζόνας, μεταφέρει τις ευθύνες και τα προβλήματα σε άλλους πλην του εαυτού του, δεν τήρησε καμία από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις απέναντι στα σωματεία, σταμάτησε να συνεργάζεται με τα μέλη της παρατάξεώς του και έκανε πρόσκαιρες συμμαχίες, με μοναδικό σκοπό να παραμείνει στην καρέκλα του προέδρου χωρίς να προσφέρει τίποτα στην Ένωση και στα σωματεία και χωρίς να δίνει λύσεις σε προβλήματα και αλλά πολλά, τα οποία θα αποκαλύψω σε σύντομο χρονικό διάστημα. 
Είμαι πεπεισμένος, παρότι έδειξε ότι είναι διατεθειμένος να πουλήσει κάθε συνεργάτη του (ακόμα και τους πρόσκαιρους) προκειμένου να παραμείνει στην καρέκλα του προέδρου, ότι η ημέρα που στην Ένωση θα υπάρξει πρόεδρος από αυτούς που επέλεξαν τα σωματεία, δεν αργεί να έρθει! 
                                                                                                   Παλλήνη, 29/8/2013 
Με τιμή 
Γεώργιος Νικολάου 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money