Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ - ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Η πρώτη προπόνηση του Ωρωπού για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013–2014 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21/8, στο γήπεδο Νέων Παλατίων, υπό την τεχνική ηγεσία του Βαγγέλη Λύγκου.
Στο ραντεβού έδωσαν το παρόν οι εναπομείναντες παίκτες του περυσινού δυναμικού της ομάδας. Επανεμφανίσθηκε ο Δημήτρης Αμπάζη, μετά την περυσινή του διακοπή από την ενεργό δράση. Νέα πρόσωπα ήταν ο Γιώργος Μήτρου και ο Σπύρος Βολιώτης. Μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνουν 4-5 ακόμη προσθήκες, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. 
* Επέστρεψε στην ομάδα του Ωρωπού ο πολύπειρος αμυντικός Γιώργος Λάμπρου, που έχει αγωνισθεί ακόμη σε Αναγέννηση Σχηματαρίου, Δήλεσι, Αυλώνα. Επίσης, ο Σταύρος Μήτρου αποτελεί νέα προσθήκη στο ρόστερ, με θητεία σε Χαλκούτσι, Αμφιάραο, Αχιλλέα Κ. Αχαρνών, Άνοιξη, Συκάμινο. Δύο μεταγραφές που θα βοηθήσουν κυρίως στον ανασταλτικό τομέα. 
* Έγινε ακόμη, ανανέωση συνεργασίας με τον αμυντικό Γιάννη Γκλιάτη, τον αρχηγό  Χριστόφορο Μέγα για τρίτη συνεχή χρονιά και τον μέσο Λεωνίδα Παπαγεωργίου. Θα δώσουν κι εφέτος το παρόν με τα χρώματα του Ωρωπού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money