Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Ι. ΤΖΙΜΑ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ


Ο Γιάννης Τζίμας συνεχίζει το έργο του ως υπεύθυνος προπονητής του Φοίβου Βάρης. Σε ότι αφορά την ανδρική ομάδα, είναι για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν στην τεχνική ηγεσία αλλά για 5η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο επιβλέπει τα προγράμματα του συλλόγου αφού τα περισσότερα παιδιά της παιδικής –τότε- ομάδας, αποτελούν πλέον βασικά στελέχη της σημερινής ανδρικής ομάδας!
Το δυναμικό του Φοίβου παραμένει σχεδόν αναλλοίωτο συγκριτικά με την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Συνεχίζουν όλοι οι περυσινοί παίκτες, με εξαίρεση τον Παπαδόπουλο που δόθηκε στην Δόξα Κορωπίου και τον Έντουιν, ο οποίος πήγε για ένα χρόνο δανεικός στον Άρη Βούλας. Επίσης, ανανεώθηκε ο δανεισμός του Νεφερίδη από τον Μιθριδάτη. Επέστρεψαν στην ενεργό δράση οι Καρακίτσος, Παπαργυρίου.
Το ρόστερ θα ενισχυθεί από τους ταλαντούχους νέους Χάστα, Ζησιμόπουλο και Μούτση. Η ομάδα περιμένει πολλά κι από τους γεννηθέντες το 1966 και προερχόμενους από τις υποδομές Χαντάντ, Μανδηλάρη, Μπολέτση και Γούτο, οι οποίοι έδωσαν από πέρυσι υποσχέσεις. Τέλος, αναμένεται η απόκτηση από μεταγραφή ενός επιθετικού, κι ενός σέντερ-μπακ.
* Σε ότι αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε από την επανεμφάνιση στο προσκήνιο του παλαιού προέδρου του Φοίβου Βάρης Κώστα Ελευθεράκη, το Δ.Σ. του συλλόγου απεφάσισε την διεξαγωγή εκλογών την 1η Σεπτεμβρίου 3013, ημέρα Κυριακή, ώστε ο σύλλογος να συνεχίσει απερίσπαστος την πορεία του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money