Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΚΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – U20 ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΘ. 2–2


Ο Ολυμπιακός έπαιξε αρκετά καλά απέναντι στους νεαρούς του Απόλλωνα και στο πρώτο φιλικό της νέας περιόδου –στο γήπεδό του- έφερε ισοπαλία 2-2 (ημίχρονο 1-0). 
Πιο έμπειροι οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν 2-0, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. 
Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός έκανε αρκετές αλλαγές. Έτσι, στο τελευταίο 10λεπτο οι φιλοξενούμενοι, που είχαν ήδη 4 φιλικά στα πόδια τους, κατάφεραν να ισοφαρίσουν… 
Το σκορ άνοιξε (1-0) στο 30’ με κτύπημα πέναλτυ που κέρδισε ο Σουσούνης, κι εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαδημητρίου. Το 2-0 πέτυχε ο Φώσκολος στο 60’ με γωνιακό σουτ από πλάγια θέση. 
Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Μαγγίνας, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, σ’ αυτό το πρώιμο στάδιο προετοιμασίας. Δοκίμασε πολλούς παίκτες σε διαφορετικές θέσεις.
Διαιτητής: Αντιπαριώτης.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Μπακόλας (46’ Μανουσάκης), Μπαρμπαρούσης (70’ Σεβδαλής), Τσιούμας (46’ Ρακιντζόπουλος), Κολώνης (46’ Μανωλόπουλος), Παπαδημητρίου (65’ Βαζέχα), Στεφανή, Στέλλας, Κατσιγιάννης (46’ Μαυρουδής), Σουσούνης (46’ Φώσκολος), Αθανασόπουλος. Απουσίασε για οικογενειακό λόγο και δεν αγωνίσθηκε ο Καρποντίνης.
* Το επόμενο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο 17/8, με τον Αθηναϊκό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money