Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΗΛ. ΒΑΣΙΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ


Ο Παλληνιακός απέκτησε τον 19χρονο εξαιρετικά ταλαντούχο επιθετικό Ηλία Βασιλό, από τον Ηλυσιακό. Ο νεαρός παίκτης προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκο, έχοντας αγωνισθεί και στον ΠΑΟΚ Γλυφάδας. 
Με την προσθήκη αυτή ο Παλληνιακός αποκτά ένα βαρύ όπλο στην γραμμή κρούσης του. Τα σχόλια του στυλ «ο Μερτύρης έφερε τον… Σαβιόλα του Παλληνιακό», δίνουν και παίρνουν τις ημέρες αυτές στα στέκια της Παλλήνης! 
Ο Ηλίας Βασιλός αποτελεί μεταγραφή που έχει προκαλέσει αίσθηση, δεδομένου ότι όσοι γνωρίζουν τον ποδοσφαιριστή και τις αρετές του, καταλαβαίνουν πάρα πολύ καλά για ποιον λόγο η συγκεκριμένη προσθήκη στο δυναμικό του Παλληνιακού αποτελεί μεγάλη έκπληξη-επιτυχία. 
Ο Βασιλός έχει τα προσόντα να αγωνισθεί από εφέτος κιόλας –παρ’ ότι μόλις 19 ετών- όχι μόνο στην Γ’ αλλά και στην Β’ εθνική. Το ότι προτίμησε τον Παλληνιακό, αποτελεί τεράστια προσωπική επιτυχία του προέδρου Τάκη Μερτύρη! 
Μπορεί να συνιστά… υπερβολή να συγκρίνουμε τον αργεντινό σούπερ σταρ Σαβιόλα με τον νέο αστέρα του Παλληνιακού, αλλά δεν είναι καθόλου υπερβολή να γράψουμε ότι ο Ηλίας Βασιλός έχει όλα τα …γράμματα του ονόματος Σαβιόλα! Γιατί να μην αποτελέσει το όνομα της κατηγορίας;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money