Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 21/8



Λίγες λεπτομέρειες από τα φιλικά παιχνίδια της Τετάρτης 21/8:

* Πρωτέας Π.Φ. – Άρης Βούλας 1-1: Δυνατό παιχνίδι. Πιο έτοιμος ο Πρωτέας, λόγω περισσότερων φιλικών που έχει δώσει. Αρκετά καλός ο Άρης Βούλας, με νέα πρόσωπα στην σύνθεσή του συγκριτικά με την προηγούμενη σαιζόν. Το ημίχρονο έληξε 0-0 και στο β’ μέρος προηγήθηκε ο Πρωτέας με γκολ του Βασιλείου (1-0). Το 1-1 πέτυχε ο Μπαλλής.

* Νικολακάκης – Βοτανικός 1-1: Πολύ καλό τεστ αποτέλεσε για τον ανανεωμένο Νικολακάκη η συνάντηση με τον αξιόμαχο Βοτανικό. Στο γήπεδο του Αχιλλέα Κ. Αχαρνών, το οποίο φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσει εφέτος ως έδρα ο Νικολακάκης, οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία. Προηγήθηκε ο Νικολακάκης στο 25’ με τον Λαζαρίδη και ισοφάρισε στην εκπνοή του αγώνα ο Βοτανικός. Ενδιάμεσα είχαν σουτ στα δοκάρια οι Εγιουρούμ και Τσοπανάκος.

* Γλυκά Νερά – Χολαργός 0-1: Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο τελευταίο 5λεπτο του παιχνιδιού, τα Γλυκά Νερά παρουσίασαν πολύ καλή ομάδα. Ο προπονητής Σπύρος Σδράλιαγκας προσπαθεί να φτιάξει ένα σύνολο που να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και σε πρώτη φάση το καταφέρνει… Πρόβλημα παραμένει το σκοράρισμα.

* Δόξα Κορωπίου – Χαλάνδρι 1-2: Με δοκιμαστικό σχήμα η Δόξα Κορωπίου, στο πρώτο της φιλικό έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο α’ ημίχρονο. Το Χαλάνδρι προηγήθηκε 1-0 στο 30’ με τον Λιβαρτζινό και ισοφάρισε 1-1 ο Γκαβασιάδης με κοντινό πλασέ από πάσα του Ντα Κόστα, στο 43’. Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στην εκπνοή του αγώνα. Ο προπονητής της Δόξας κ. Τσέρτος, χρησιμοποίησε αρχικά τους Κ. Παπαδόπουλο, Κωστάζο, Μαρινάκη, Θεοχάρη, Τσεβδέρικοβ, Ιορδ. Παπαδόπουλο, Βάρδα, Μπονέ, Ντα Κόστα, Γκαβασιάδη, Μάζη. Στην συνέχεια έπαιξαν και οι Μυλωνάς (τερμ.), Λυμπερόπουλος, Στέφ. Παπαδόπουλος, Τούντας, Γεωργούσης, Ξεφτεράκης, Δάβαρης, Μίνα, Νικολόπουλος.

* Κεραυνός Κερατέας – Θρίαμβος Αθηνών 1-1: Ο Κεραυνός έδειξε ανέτοιμος στο γήπεδο Κουβαρά, και –με αρκετές ελλείψεις- ήλθε ισόπαλος με τον Θρίαμβο, που προηγήθηκε στο α’ μέρος 1-0. Στο β’ ημίχρονο ισοφάρισε ο Ευφραιμίδης για το τελικό 1-1. Ο προπονητής του Κεραυνού κ. Πετούρης άρχισε τον αγώνα με τους Παππά, Παπασωτηρίου, Λιούμη, Πρίφτη, Ελευθερίου, Κυριακίδη, Μεγαγιάννη, Δ. Ρώμα, Γ. Ρώμα, Κατσίκη, Σταμάτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money